Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Erasmus MC een terroristisch bolwerk?, 27-05-2021

‘Onderzoekers van het Erasmus MC zijn erin geslaagd een superdodelijke variant van het vogelgriepvirus te creëren.

Zo gevaarlijk dat overwogen wordt om de resultaten niet te publiceren’.
Als dit waar is, zijn ze dan helemaal van god los? Het antwoord is in dat geval een volmondig JA!
Wat bezielt mensen om met uiterst dodelijke virussen te experimenteren? Wuhan is de stad waar in een laboratorium van het Wuhan Institute of Virology (WIV) wordt gewerkt en geëxperimenteerd met levensgevaarlijke virussen. Dit gebeurt sinds enkele jaren in een BSL4-laboratorium van het WIV. BSL4 is een aanduiding voor een biologisch lab van het hoogste veiligheidsniveau (categorie 4), bedoeld voor onderzoek naar en met de gevaarlijkste virussen en bacteriën op aarde. Zo’n lab is per definitie dual use, dat wil zeggen geschikt voor civiele toepassingen, maar ook voor het maken van biologische wapens. Kan iemand de civiele toepassingen gewetensvol duiden?

Het nieuwe coronavirus Covid-19 zou per ongeluk uit het WIV te Wuhan kunnen zijn ontsnapt, zoals dat in 2004 gebeurde met een SARS-virus vanuit een laboratorium in Beijing.
De Volkskrant meldde dat onderzoekers van het Erasmus MC er in zijn geslaagd om een superdodelijke variant van het net genoemde vogelgriepvirus te creëren. Ron Fouchier, hoogleraar virologie aan het Erasmus MC, had van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH samen met een aantal andere toponderzoekers de opdracht om uit te zoeken of het relatief licht besmettelijke H5N1-virus zo kon muteren dat het op mensen overdraagbaar werd.
Hoe gestoord kan een mens zijn! Waarom wordt de ME daar in Rotterdam niet ingezet? Waarom wel vredelievende demonstranten in elkaar rammen, terwijl er een hoofdtaak weggelegd is om criminelen binnen gevaarlijke instanties, werkzaam in labs uit de hoogste veiligheids-categorie (4) van afschrikkende gevaren definitief onschadelijk te maken?

Als een burger een onsje ham niet afrekent en dan ’s avonds laat zonder werkend achterlichtje rondrijdt, is hij 2 maal strafbaar, terwijl zo’n gestoorde, door de farmamaffia aangestuurde mafkees met alle mogelijke desastreuze gevolgen voor hele grote groepen gezonde mensen mag rommelen met van oorsprong niet gevaarlijke virussen. Virussen die door menselijk falen kunnen ontsnappen, of nog erger, door criminele psychopaten bewust kunnen worden ingezet tegen hele volksstammen.

Elk persoon die stiekem aan de keukentafel een bom in elkaar knutselt, gaat gegarandeerd de bak in. Illegaal vuurwerk in de schuur bewaren is eveneens behoorlijk strafbaar.

Zelfs de Belg Jürgen Conings is strafbaar omdat hij het gemunt heeft op Van Ranst, de viroloog die nog erger is dan onze Ab Osterhaus. Heel wat Belgen zien Jürgen als held, de politie en het leger jagen op hem als staatsvijand nummer 1. Opmerkelijk in dit soort gevallen is aan welke kant je staat.
Immers: Piet Hein, Tromp en De Ruyter zijn Nederlandse helden, maar de Engelsen en Spanjaarden dachten daar geheel anders over. Hannie Schaft kennen we als verzetsheld, de Duitsers hebben haar geëxecuteerd als nazi-bedreigende terroriste. Iedere held/terrorist strijdt ergens voor, meestal als idealist, wordt er meestal ook financieel niet beter van. Dat laten ze over aan gasten als Sywert van Lienden.

De Belgische overheidsinstanties jagen op een ‘terrorist’ die het voorzien heeft op slechts 1 persoon, terwijl onder de bezielende leiding van farmaceuten in Rotterdam gewerkt wordt aan een virus dat in potentie de gehele wereldbevolking kan minimaliseren.

Zoals gezegd, bepalend is aan welke kant de autoriteiten, de strafpleiters en de mensen in de straat staan? De msm staan al dagen met de grootst mogelijke chocoladeletters in de aanslag!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Django 70 op 30-05-2021 om 00:48 uur:

    Als ze dat virus gebruiken om de islam/moslims uit te roeien kan ik er mee leven.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts