LEGO heeft een prototype van een duurzaam gemaakt bouwsteentje gepresenteerd.
Dat is mooi toch, staat ergens verscholen op pag. 16 van het AD. Vervolgens een niet onbelangrijk zinnetje iets verderop: ‘De afgelopen 3 jaar heeft de onderneming (LEGO dus) getest met 250 varianten van duurzaam plastic’. Het artikel sluit met de zin: ’Het verder testen duurt nog zeker 1 jaar’.
Totaal minimaal 4 jaar testen met wel 250 varianten. En dat op onschuldige bouwsteentjes. Steentjes die al duurzaam zijn (ik heb die van mijn jeugd van zo’n 65 jaar geleden nog) maar blijkbaar toen niet duurzaam ontwikkeld en gefabriceerd. De oude stenen werden van gewoon plastic gemaakt, de onderzoeken richten zich op duurzaam gerecycled plastic in plaats van nieuw plastic uit olie.
Voel je ‘m al aankomen? 4 jaar testen op 250 varianten plastic, allemaal zonder bijwerkingen!
Zouden de dames en heren CEO’s van Pfizer, Moderna, Janssen en AstraZeneca dit lullige berichtje ook onder ogen hebben gekregen? En zo ja, zakken ze dan berouwvol door alle vloeren van de vele etages vanaf de bovenste? De bovenste met zo’n riant uitzicht over het gepeupel dat zich ogenschijnlijk als mieren voortbeweegt? Mieren die je met een voetbeweging de dood in kan jagen?
Nou vergeet het maar, berouwvol zullen deze psychopaten nooit worden. Berouw tonen zou inhouden dat ze een geweten hebben. En dat laatste missen ze ten ene male. Zet die 4 jaar van LEGO eens af tegen de net driekwart jaar waarin de vier multinationals los van elkaar een door hen geduid vaccin hebben ontwikkeld. Alle vier ongeveer tegelijk uitontwikkeld en door en door getest, in nog geen jaar! Waar LEGO 250 varianten testte, deed dit ‘edele viertal’ ‘t met maar 1 variant.
Maar waarop en hoe is er slechts enkele maanden getest? Bekend is dat tijdens het testen een aantal proefpersonen worden opgeroepen. Als al vrij snel na de eerste proef op mensen enkele ‘konijnen’ vervelende bijwerkingen vertonen, worden die alvast uit de testgroep verwijderd. Met de rest wordt verder getest. Als tijdens dit traject hier en daar nog zo’n proefgast ‘raar doet’ wordt hem/haar gevraagd met die onverklaarbare vreemde kwalen alvast naar huis te gaan. Totdat blijkt dat het ‘vaccin’ bij de overgebleven testpersonen geen tot enkele lichte bijwerkingen heeft veroorzaakt. En dan kan het wondermiddel de markt op.
Dus na deze dubieuze driekwart jaar wordt het medicijn onder druk vrijgegeven. Want de Covid-19 killer staat immers op het punt de mensheid bijna compleet uit te roeien. Vraag het Mark en Hugo. Vraag het Ab en alle andere, na een versneld minicursusje tot viroloog gepromoveerde veeartsen en ze knikken allemaal als door de duivel geïndoctrineerd slaafs instemmend. Dat de grote vier farmareuzen een verklaring als bijsluiter toevoegden dat ze niet ter verantwoording kunnen worden geroepen als er opeens vanuit het niks??? hele vervelende tot zelfs dodelijke complicaties komen opduiken. Heel verstandig van die CEO’s, immers zij weten ook niet wat er binnen een jaar gebeurt, laat staan na een jaar of over een nog langere periode, hoewel ze wel haast zeker weten dat er vele slachtoffers zullen gaan vallen.
Nee, de spuiten zijn veilig zegt Hugo ondanks zeer nadrukkelijke waarschuwingen van een oud topman van AstraZeneca. Onze ministeriele vakinhoudelijke onbenul met oogverblindende oogkleppen -die goed passen bij zijn schoeisel- op, is een speelbal van lobbyisten en ‘deskundigen’ met behoorlijke belangen. Zelfs nadat AstraZeneca en Janssen in veel landen op de overbelaste planken teruggelegd werden. Hoezo problemen op de langere termijn?
Ooit werden DES en SOFTENON veilig bevonden. We weten wat de gevolgen vooral op termijn waren.
Wat te denken van loodhoudende verf, asbest, GHB, cocaïne in cola, pesticiden (o.a. round up), antibiotica in vlees (nu resistentie) Allemaal waren het ooit goede producten volgens de wetenschappers/producenten/lobbyisten/verkopers.
Van en met LEGO valt nog veel te leren. Ook door het snurkende deel van de bevolking, dat zich kritiekloos laat volspuiten met levensgevaarlijk ingrediënten, waarvan geen hond weet wat de gevolgen op korte, maar vooral de wat langere termijn zullen zijn. Misschien is één van de bijwerkingen dat de woningnood op zeer korte termijn is opgelost!
Gelukkig is er die mooie bijwerking. Het oplossen van de woningnood. Daar was het deze filantropen natuurlijk allemaal om te doen. Eind goed, al goed.