Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Den Haag op ramkoers?, 06-11-2021

Heel veel mensen gaan mee in de mentale oorlog die de overheid, en in haar slipstream de media (msm) ‘geweldloos’ over het volk uitsproeit.

Het is geen oorlog met tanks, bommen en granaten in de straten en er sneuvelen geen soldaten, maar een vuile oorlog ondergaan we wel degelijk. Bij tijd en wijle worden evenwel gefrustreerde en/of buitenlandse Rambo’s ingezet om er lekker op los te rammen. Het liefst op weerloze burgers die vreedzaam voor hun rechten opkomen. Dat er af en toe relschoppers tussen zitten klopt. Maar dat zijn ingehuurde Romeo’s, puur om de geweldloze demonstranten in diskrediet te brengen. Ferd Grapperhaus rechtvaardigt dit buitenproportioneel geweld met de dooddoener dat de peace & love bijeenkomsten bij decreet verboden zijn. Het laatste stukje democratie (vrijheid van meningsuiting en demonstratie) wordt door Ferd en zijn militante knuppelaars met voeten getreden en om zeep gebracht.

Er zijn buiten de demonstraties andere activiteiten ontwikkeld of zijn nog in ontwikkeling, om losser tot zelfs volkomen vrij te komen van Den Haag. Parallelle samenlevingen schieten als eetbare paddenstoelen de vruchtbare grond uit. Helaas nog te veel naast elkaar, maar stuk voor stuk vanuit de overtuiging dat het anders kan, anders móet. Jammer dat het woord parallel wordt gebruikt. Dit suggereert dat het naast de huidige in-en-in rotte samenleving zou kunnen/moeten functioneren. Een ‘betere’ samenleving zou duidelijker zijn.

Het grote gevaar voor al deze initiatieven is dat het Den Haag en daarboven Brussel niet welgevallig is. Op het moment dat dit soort positieve en levensvatbare ‘paddenstoelen’ succesvol worden, zal er worden ingegrepen. Eerst zullen mollen infiltreren, vervolgens zal er duidelijk gemaakt worden dat er ongrondwettelijke noodmaatregelen worden geschonden, om vervolgens over te gaan tot het verbieden wat zo lekker loopt. Desnoods met geweld!

Of het nu gaat om zelfvoorzienende energie-opwekkers, eigen munten, scholen of gezondheidszorg, of om boeren die stedelingen een stukje grond verhuren om zelfvoorzienend te zijn of mensen zonder groene vingers mogelijkheden willen bieden onbespoten land- en tuinbouwproducten te kunnen kopen, het maakt niet uit. Als het succesvol blijkt te zijn, zal er ingegrepen worden.

Dit laatste overkwam Bas de Groot. Quote: “Wat kan er fout zijn aan het telen van biologische bloemkolen, knolselderij, aardappelen en andere groenten voor ruim dertig gezinnen in Midden-Delfland? Je zou denken niks, maar toch loopt tuinder Bas de Groot tegen een probleem aan. Hij heeft een 'moestuinderij', waar stedelingen hun eigen groente mogen komen oogsten. ‘Als we ermee doorgaan, riskeren we een torenhoge boete. Bij elke overtreding rinkelt de kassa 1.500 euro’, zegt Bas de Groot, nog steeds met stomheid geslagen. Afgelopen voorjaar begon hij samen met melkveehouder Roel van Buuren een moestuinderij op het erf van Roel als extra nevenactiviteit. Het principe kun je het beste omschrijven als gemeenschapslandbouw. Mensen huren met elkaar een stuk grond, en delen de opbrengst.

Hoe werkt dat dan in de praktijk? ‘We telen biologisch, zonder bestrijdingsmiddelen’, legt Van Buuren uit. ‘Lokale consumenten kunnen lid worden van de moestuin, en die betalen dan minder dan 10 euro per week. Dat zijn inmiddels 120 monden. Deze mensen willen allemaal wel de lusten, maar niet de lasten van een eigen moestuin. Valt de oogst mee, dan genieten alle deelnemers daar dus van. Valt er iets tegen, dan draag je mee in dat risico." Einde quote.
Kijk, en dan grijpt de overheid in. Deze moestuin past niet in het bestemmingsplan. Zouden deze 2 boeren bestrijdingsmiddelen gebruiken en alle producten netjes aan de multinationals verkopen, zouden het modelboeren zijn in de ogen van de vakinhoudelijke onbenullen op het pluche.

Daarom is het van het grootste belang dat er naast alle initiatieven om beter en gezonder te produceren ook per parallelle samenleving een politieke tak zou komen met het Alternatieve Staatsbestel (AS) als speerpunt. AS is links nog rechts, heeft geen partijpolitieke standpunten, kan dus zonder problemen door elke partij worden geïmplementeerd, of als speerpunt dienen voor nieuw op te richten partijen voor en door het volk. Het huidige staatsbestel waar super-ego’s, narcisten, machtswellustelingen en psychopaten de dienst uitmaken, heeft zijn langste tijd gehad. Deze mensen zijn echt niet meer te hervormen, daarom moet het systeem om! Bekijk AS eens en leg het vervolgens naast alles wat er mis is met dat wat we nu ten onrechte een democratisch systeem noemen.
Partijelites, bewegend aan de marionettouwtjes van Brussel, lobbyisten en topambtenaren, beslissen over het volk, absoluut niet ten behoeve van het volk.

Als we niets doen wordt het alleen maar erger, zullen mooie initiatieven systematisch kapot gemaakt worden. Wachten we tot de onvrede steeds massaler en onbeheersbaar wordt, krijgen we een bloederige revolutie. Die wordt met behulp van de WEF, Brussel beëindigd, waarna we een nog wredere, meedogenlozere dictatuur kunnen verwachten.
Wordt de revolutie goed voorbereid, is er voor daarna een plan nodig, om het meteen goed op poten te zetten. Dat plan is er: AS.

Maar het moet ook zonder bloedvergieten mogelijk zijn, met datzelfde AS-plan. Dan wordt Den Haag van onderaf aangevallen, zonder ook maar éénmaal mee te doen aan kiezersbedriegende activiteiten als coalities, wurgende fractiedisciplines, partijpolitieke benoemingen, achterkamertjes, compromissen en uitsluitingen.

Hoe dit te realiseren is kunt u vinden onderAlternatief Staatsbestel met daar een link naar De Pluchen Revolutie.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Anna op 07-11-2021 om 10:04 uur:

    Fantastisch initiatief

  2. koddebeier op 07-11-2021 om 10:11 uur:

    Dit is een soort overheid waar we zo snel mogelijk vanaf moeten.
    Zij en vele partijen met hen hebben schijt aan de bevolking en jagen alleen de belangen van de elite en de WHO na.
    Weg met dat soort tuig !!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts