Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De slimste mens: de griep versus covid-19, 23-01-2021

Behalve die ene slimste mens zijn er in Nederland veel meer slimme mensen.

De slimste mens: de griep versus covid-19

Behalve die ene slimste mens zijn er in Nederland veel meer slimme mensen.
Helaas beperkt die slimheid zich bij het merendeel tot een enorme kennis, verkregen door het slaafs volgen van de main stream media (MSM). Allerhande feiten en feitjes die eenzijdig vanuit de hoek van belanghebbenden en eigenaren in dienst van de hogere machten tot de mensen komen.
Dat feiten, meningen en beweringen vaak (altijd) tevens een andere kant van de medailles hebben, ontgaat deze groep van slimme mensen. Dat slimme mensen ook nadenkende mensen zijn is lang niet altijd een abc’tje. Laten we fictief eens wat vragen/stellingen op hen loslaten:

1 Waarom accepteren we de 1,5 meter? WHO gaat uit van 0,90 m, UK van 1,80 m, terwijl alle drie de afstanden natte vingerwerk betreft omdat ze niet gestaafd worden door wetenschappelijke onderbouwingen.
2 De niet medische mondkapjes zorgen voor schijnveiligheid. Diverse deskundigen raden ze zelfs af.
3 Waarom spreken we nu al van de naderende 3e golf? Als we 1945 eens als uitgangspunt nemen en weten dat elke winter mensen griep krijgen en hieraan soms behoorlijk wat mensen zijn gestorven, waarom noemen we de laatste griepgolf dan niet de 75e griepgolf? Bij corona telt het RIVM het aantal sterfgevallen gewoon door.
4 In recordtempo zijn zeker 6 verschillende vaccins op basis van mRNA ontwikkeld om de wereldbevolking ‘te beschermen’. Maar de griep is in de afgelopen 75 jaar nog steeds niet uitgeroeid.
5 Covid-19 wordt vastgesteld na een PCR-test, terwijl de uitvinder nog voor zijn dood beweerde dat zijn test ten ene male ongeschikt is om virussen te detecteren. En de “experts” blijven maar vasthouden aan deze inferieure ‘corona’testen.
6 Waarom bleven grieppatiënten al 75 jaar uit zichzelf thuis en wordt verondersteld dat covidpatiënten gezellig rond blijven lopen om iedereen te besmetten?
7 Waarom worden overleden mensen met onderliggende kwalen en mensen ouder dan 80 als covidslachtoffers gezien en worden de doden die te betreuren zijn na injectie van de uit de grond gestampte coronavaccins, geëtiketteerd als slachtoffers van onderliggende kwalen of als 80 jarigen of nog ouder?
8 Waarom is het levensgevaarlijk wanneer een stel een single bezoekt, terwijl die alleenstaande blijkbaar heel veilig dat eerder genoemde stel mag bezoeken?
9 Voor een half uurtje later de avondklok laten ingaan, was een hele dag onderhandelen en de zoveelste draai van D(raai)66 - met welke wetenschappelijke onderbouwing? - nodig, om gelijktijdig alle 17 miljoen inwoners er op te wijzen dat ze tot 4.30 ’s nachts binnen moeten blijven. Hoeveel slimme mensen darden voorheen rond drieën massaal door druk bezochte plekken in stad en land?
10 Waarom valt het slimme mensen niet op dat doorgeleerde dierenartsen en ander zich deskundig wanende mediageile drukdoeners elkaar regelmatig tegenspreken en telkenmale na relevante vragen en bedenkingen het ook even niet weten.

Waarom eisen echt slimme, maar ook minder snuggere mensen niet objectieve gegevens, zoals oversterfte ten opzichte van bijvoorbeeld de afgelopen 10 jaar. Dan zal blijken dat die er wellicht zal zijn, maar niet overmatig en dat daar ook overledenen dánkzij de covid-maatregelen tussen zitten: suïcide, sterfte door eenzaamheid en heel veel zieken die moesten wijken voor coronapatiënten.
Tevens zouden de slimmeriken moeten vragen waar de ordinaire griep is gebleven? Heeft corona iets gepresteerd, wat wetenschappers in de afgelopen 75 niet is gelukt: de griep definitief verslaan?

Ben ik even blij niet slim maar normaal te zijn, behept met een gewoon boerenverstand. Een verstand dat ik iedere slimpie, maar ook elke ‘deskundige en alle beleidspersonen zou willen wensen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. dolphin op 23-01-2021 om 19:04 uur:

  Waarom worden medicijnen zoals Ivermectine niet gepromoot, of minstens serieus onderzocht? (Spoiler: Omdat, wanneer er werkende medicijnen zijn, de minimaal geteste vaccins niet toegelaten mogen/kunnen worden)

 2. Qvic op 23-01-2021 om 21:25 uur:

  Al die mRNA vaccins, zijn eigenlijk geen vaccins maar een genetische modificatie injectie voor de mens. Die oneigenlijk vaccins worden genoemd, om zo de aansprakelijkheid van de fabrikanten te kunnen ontwijken en overheden de macht te geven om iedereen indirect deze vaccins te verplichten. Deze injecties kunnen dan ook geen virussen bestrijden, maar zorgen dat het enzym aan ons mRNA deeltjes blijft hangen, dit wordt ook gedaan met een PCR test, alleen dan een heel klein beetje enzym. Hierdoor is het mogelijk met behulp van het 5G netwerk,om onze gedachtes te kunnen lezen en herschrijven van op afstand en na eigen inzicht te kunnen manipuleren. Maar dit enzym wordt door ons immuunsysteem langzamerhand weer geneutraliseerd. Dat is de redenen dat we dan ook regelmatig nieuwe mRNA vaccins moeten krijgen, om zo manipuleerbaar en bestuurbaar te blijven. Dat wordt dan door de overheden aangegeven als dat er een nieuwe variant zou zijn van het corona. Zodat zij weer iedereen verplichten om een nieuwe vaccin te gaan halen. Dit ritueel zal nooit meer ophouden, als het aan de overheden ligt. Hierdoor kunnen ze bepalen wie ziek, dood of mag blijven leven.

 3. Rients Hofstra op 23-01-2021 om 21:49 uur:

  Qvic, Dank voor de aanvulling, het klopt idd.
  Dolpin, Ivermectine en HCQ zijn prima bestrijders van covid-19, met minimale bijwerkingen, maar zijn te goedkoop en doen met name alle inspanningen richting een verderfelijk doel (zie de aanvulling van Qvic) teniet.

 4. ATHANASIA op 24-01-2021 om 06:19 uur:

  Feiten uit je kop leren kan iedere papegaai, echte intelligentie behelst totaal andere vaardigheden maar helaas zijn we mondiaal door het dumbing down school-systeem, belandt op een dusdanig niveau, dat je net zo goed een gesprek kunt beginnen met een chimpansee als met je medemens, althans zo voelt het aan maar ik ben zo'n bijna uitgestorven soort nerd, die vind dat intelligentie breed moet zijn a la de renaissance, die weer geïnspireerd was door de Grieken en de Perzen.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts