Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Bestaat toeval?, 12-07-2021

Als je nergens in gelooft, geloof je wellicht wel in toeval.

Immers wie of wat gaat achter je rug om iets regelen wat in 1e instantie puur toevallig lijkt? En in 2e instantie ook nog, tot je er achter komt dat allerhande toevalligheden wel toevallig goed voor sommigen mensen of instanties uitkomen. Een nieuw contact kan ogenschijnlijk toevallig tot stand komen, om van ontluikende vriendschap maar te zwijgen.

Soms komen bepaalde zaken ‘toevallig’ wel heel erg goed uit. Om een paar voorbeelden te noemen:

1 Bij vreedzame protesten tellen de waarnemers van de staat, en in het verlengde daarvan de complete msm, eigenlijk altijd veel minder deelnemers dan er werkelijk aanwezig waren. En ook toevallig veel meer relschoppers dan de bij incidentele oploopjes betrokken gasten. Zeer toevallig werden door mensen met een mobieltje busjes vol romeo’s gefilmd, wat inderdaad wel erg ongepast toevallig was, omdat de overheid de inzet van deze ‘staatsterroristen’ consequent ontkent. En mocht het ooit wel zijn gebeurd, was het toeval, een samenloop van omstandigheden. Immers De Staat staat grondwettelijk voor vrijheid van meningsuiting. Ja, toch?

2 Dat covid-19 zich als een killervirus verspreidde, liep toevallig gelijk op met de uitrol van G5. Alle aandacht ging middels een ongekende reclamecampagne als een brainwash-virus de hersenen van de gezagsgetrouwen in. G5 kreeg hooguit enkele regeltjes op pagina 18 nadat enkele wakkeren brand hadden gesticht aan de basis van de G5-masten.

3 Vorige week werd de zo bewierookte covid opgewaardeerd naar de a-status van levensgevaarlijke ziekmakers. Dat houdt o.a. in dat de overheid zonder aankondiging en door de wet gedekt, kinderen uit huis kunnen plaatsen, als er maar een minimale aanwijzing is dat ze ongevaccineerd, of anderszins thuis in gevaar zouden kunnen zijn.
Ook volwassenen, die volgens flinterdunne wetgeving buiten alle grondwetten om, niet gevaccineerd een bedreiging zouden kunnen zijn voor de reeds gevaccineerde medemensen, kunnen om die reden worden opgepakt en in isolatie worden geplaatst.
Wedden dat heel veel mensen dit niet weten? Is hen dit aan te rekenen? Ja en nee.
Ja, want ieder is zelf verantwoordelijk voor het zich goed laten informeren en nee, omdat ongelooflijk toevallig gelijktijdig Peter R. de Vries werd neergeschoten. Toevallig?
Volgens Tommy Wieringa wordt de rechtsstaat in Nederland ondermijnd, maar niet door Delano G.

4 Na de teugels te hebben laten vieren en op voorspraak van Hugo de Verschrikkelijke samen met Janssen te gaan dansen, explodeerden de testresultaten, waardoor maatregelen weer worden aangescherpt. Los van de deugdelijkheid van de PCR-testen komt de vraag op hoe het kan dat er een uitbraak geconstateerd werd? Toeval, of zien we een bepaalde planning? Alle bewuste spuitweigeraars laten zich ook niet testen. Maar die gaan ook niet naar festivals waar je je gegevens moet inleveren. Dus die zijn niet opgeteld als uitbrekers. Ben je wel gespoten, dan zou je tot wel 90% ‘veilig’ moeten zijn. En mensen die in de loop van de laatste anderhalf jaar zonder spuit een lichte aanval van het hypo-virus hebben doorstaan, zijn zelfs immuun voor alle varianten. Hoeveel toeval is hier te bespeuren?

5 O.a. Ab Osterhaus ging al ruim voor de covid-hysterie in de leer bij de Belg Van Ranst om de angst voor pandemieën op en uit te bouwen en naar ongekende hoogtes op te zwepen. Na deze constatering krijgt het geloof in toeval toch wel een enorme deuk, lijkt mij. Helaas, rond de 80% van de bevolking volgt de toevalarchitecten. Ja, ongelooflijk, maar 100% waar.

Ga eens na hoe vaak er ‘toeval’ in het spel is bij ingrijpende gebeurtenissen. Was het toeval dat Nina Brink op de vroege ochtend van de aanslag op de Twin Towers al haar aandelen in één opdracht verkocht? Was Karst Tates toevallig op de seconde nauwkeurig exact op de juiste plek om met een kwetsbare Suzuki de stabiele dubbeldekker met de leden van de koninklijke familie erin in de flank te raken? Was het toeval dat hij in de laatste seconde besloot toch maar achter de bus langs zich te pletter te rijden tegen de obelisk, genaamd de Naald? Uit de reactie van Beatrix sprak geen verrassing. Uiteraard allemaal toeval, maar de populariteit van oranje steeg weer naar ongekende hoogte. Mooi meegenomen na een toevalligheidje.

Kijk eens rond, lees je in en verbaas je hoeveel toevalligheden ogenschijnlijk toevallig geschieden en blijf rustig geloven dat toeval toeval is. Heel veel dubieuze belanghebbenden zullen het grijnzend aanschouwen en bevestigen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. koddebeier op 13-07-2021 om 18:25 uur:

    Zoals gewoonlijk........we worden belazerd, we worden bedonderd !!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts