Rients Hofstra Pluchen Revolutie

15.503 Covid-doden, klopt dat?, 28-02-2021

De msm, in opdracht van het RIVM wil ons doen geloven dat er na precies een jaar reeds 15.503 mensen zijn overleden aan Covid-19. Maar dit blijkt pure manipulatie te zijn.

Niets is immers minder waar. Echter een aanvullend deel van het bericht laat ons verder hersenspoelen dat het aantal enorm veel hoger zou liggen, indien er geen draconische maatregelen waren getroffen.
Zo vlak voor de verkiezingen nogmaals de loftrompet toeteren voor Mark en Hugo, gesouffleerd door een aantal tot viroloog gepromoveerde veeartsen en wat andere narcisten binnen het RIVM en OMT.

Hoe zou je dit wel moeten zien?

Een ordinaire griepgolf beperkt zich tijdens de winter tot enkele maanden. Zeg globaal tussen november en maart. De volgende golf een jaar later, wederom vanaf november.
Bij elke golf worden de cijfers bijgehouden, echter nooit bij elkaar opgeteld.
Nu, 27 februari zijn we precies 1 jaar en 2 golven verder en alles wordt bij elkaar opgeteld. De eerste golf zou circa 6000 en de tweede ongeveer 9500 mensenlevens, met als oorzaak corona, hebben geëist. Ter vergelijking: in de winter van 2017/2018 stierven er 9444 mensen aan de gewone griep. Geen Mark, geen Hugo en zelfs geen Ab Osterhaus gezien, geen kroeg, school of kapper gesloten. Mondkapjes en 1,5 meter waren nicht im Frage.

De griep schijnt dit jaar voor het eerst te zijn verslagen, niet door de niet werkende griepspuiten (niet werkend, omdat de griep elk jaar muteert) maar door neefje Covid-19, allebei een coronavirus. Had je voorheen griepverschijnselen, dan bleef je thuis. Je was grieperig en je was zo sociaal om niet anderen nodeloos te besmetten. Intelligente stervelingen. Toch stierven er jaarlijks gemiddeld zo’n 6.000 mensen aan de griep. De immens gevreesde Mexicaanse-griep bleek een onschuldige variant, waarvoor op voorspraak van spuitgoeroe Osterhaus voor miljoenen aan nooit gebruikte vaccins waren ingekocht, waar Ab overigens financieel behoorlijk wel bij voer.

Wat tijdens griepperiodes al decennia bekend is, is ook nu bij de covid-uitbraak een feit: zeer oude mensen en mensen met onderliggende kwalen of ziektes, waardoor de weerstand is verzwakt, zijn de voornaamste slachtoffers.
Bijna altijd stierven de mensen met, zelden door het covidvirus.

Dan trots verkondigen dat er dankzij de maatregelen minder doden zijn gevallen dan wanneer alles op z’n beloop was gelaten, zoals bij elke griep, is de waarheid geweld aandoen. Veel corona-patiënten werden op de IC’s verkeerd behandeld. Op de buik aan de zuurstof geneest niemand van een virus. HCQ met inderdaad mogelijk vervelende bijwerkingen of Invermectine met minder tot geen bijwerkingen, hadden vele doden kunnen voorkomen. Maar die beproefde medicijnen mochten van de door de farma aangestuurde RIVM medewerkers niet en werden dus verboden.

Indien de achtereenvolgende Ministers van Volksgezondheid vakinhoudelijke kanjers waren geweest en lange termijnbeleid hadden gevoerd, waren ze preventief productief geweest. Dan was er zeer gericht iets tegen obesitas gedaan, was de bevolking geadviseerd ten minste in de winterperioden genoeg vitamine C en D te slikken naast zink en selenium supplementen.
Was ook de btw op gezond voedsel van 6 naar 0% verlaagd en ongezond zoals zoet, zout, vet, tabak, alcohol en producten met nare E-nummers opgewaardeerd naar minimaal 25%.

Terugkomend op die 15.503 covid-doden: het zijn er om redenen hierboven veel minder en een optelsom van 2 golven. Maar niet onbelangrijk: nergens zijn cijfers te vinden van sterfgevallen dankzij de maatregelen tegen covid. Mensen die geen medische hulp kregen, omdat ze (nog) geen covid hadden, mensen die stierven van verdriet omdat ze hun kinderen of kleinkinderen niet mochten zien, aanraken of lekker knuffelen. Zelfs jarenlange levenspartners werden gescheiden gehouden, indien een van hen om welke reden dan ook was opgenomen. En onderschat het aantal zelfdodingen door de maatregelen niet. Want stress, depressies en uitzichtloosheid hakt er behoorlijk in.

Dan zouden in alle haast in elkaar geflanste vaccins de oplossing zijn? Gevaccineerd zou de belogen mensen schijnveiligheid bieden. Immers de dekking is niet 100% en na een jaar moet weer iedereen aan de spuit, omdat covid-19 ineens covid-21 heet, dus gemuteerd is. Die mutaties zijn er nu al: de Engelse-, Afrikaanse- en Braziliaanse variant zijn vanaf het begin zwaar overschat.
In ons o zo democratisch land wordt niemand gedwongen de farma-cocktail te nemen. Nee, gedwongen niet, maar gechanteerd wel. Of er nu een vaccinatiepas komt (zoiets als een positieve Jodenster: “Ik ben gevaccineerd, ik mag naar het theater, naar de kroeg, naar het buitenland”) niet gevaccineerden gaan beperkt worden en als aso’s weggezet.
Want door 'dat soort' moeten de slaafse gemuilkorfde overheidsgetrouwen langer in de lockdown, lijden onder de avondklok en alsnog bang zijn geïnfecteerd te worden.
Maar die arme schapen zijn toch beschermd door de experimentele spuiten?

Waarom moeten de geïnjecteerden dan toch nog steeds mondkapjes dragen en anderhalve meter afstand in acht nemen? Mis ik iets? Maak ik een halve denkfout? Of moet ik voorzichtig tot de conclusie komen dat nogal wat beleidsbepalers en adviseurs mede schuldig zijn aan behoorlijk wat onnodige lichaamsonvriendelijke injecties en sterfgevallen? Dan zouden ze medeplichtig zijn aan dood door schuld. Gekke gedachte toch! Zou er nog een Tweede Kamerlid anders dan Pieter Omtzigt zijn, die zich niet de mond laat snoeren? Die niet gebonden is aan de wurgende fractiediscipline?

Is er nog hoop?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. André Arling op 01-03-2021 om 07:00 uur:

  Mooi verwoord
  Wat worden we genept.
  En wat zijn er nog veel mensen die het niet kunnen of willen zien

 2. Ibolya op 01-03-2021 om 12:14 uur:

  Precies omschreven wat ik denk en ook bij elkaar gepuzzeld had.

 3. Rients Hofstra op 01-03-2021 om 13:14 uur:

  André en Ibolya, dank voor jullie onderschrijvende reactie.

 4. Ingrid op 01-03-2021 om 17:54 uur:

  Wederom een fantastische analyse.

 5. Qvic op 01-03-2021 om 23:01 uur:

  De strategie is dat iedereen zo bang voor dat virus moet zijn, dat om zo massaal in de rij gaan staan voor dat giftige chemo vaccin, zodat we allemaal nog zieker worden of dood gaan. Dan zou het te veel opvallen, als niet gevaccineerde nergens last van hebben. Dus diegene moeten zoveel mogelijk uit de gemeenschap gehaald worden, zodat andere die wel gevaccineerd zijn het idee hebben dat ze een goede keus hebben gemaakt.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts