Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Woede en onbegrip, 14-10-2020

Plaats eens mensen met een gezond verstand tegenover onbenullen die denken ergens verstand van te hebben. Bijvoorbeeld waar het de corona-maatregelen betreft.

* 1 Alle horeca dicht
Horen hotels daar dan niet bij? Caféeigenaren zijn kleine ondernemers. Missen zij duurbetaalde lobbyisten?

* 2 Thuis maximaal 3 personen op bezoek. En dan 1x per dag
Een gezin van 5 personen mag niet bij opa en oma komen, maar de oudjes mogen wel bij het vijftal op visite.
En wie staan elke dag gedurende een hele maand bij alle Nederlandse voordeuren om te controleren of er geen 2e golf van 3 bezoekers komt? Worden buren opgeroepen zich om te scholen tot SS’ers?
Is het bewezen dat niet 1 van de 3 het virus al wel onder de leden heeft? Wellicht zou een eventuele 4e en zelfs een 5e brandschoon kunnen zijn.

* 3 Bijeenkomsten buiten met max. 4 personen, bijeenkomsten binnen tot 30
Bijeenkomsten in bv. bioscopen en tijdens begrafenissen vallen onder de 30-regel, kerken en moskeeën (tot 600 is geen probleem) zijn op voorspraak van een opperwezen hiervan vrijgesteld, terwijl bioscoopbezoekers voor het zingen de filmzaal juist wel verlaten.
Buiten is besmettingsgevaar vele malen kleiner dan binnen. Hier is iedereen behalve Mark, Hugo, Jaap en Ab het over eens.

*. 4 Alle evenementen (kermissen en concerten) worden verboden
Pretparken weer niet, terwijl dat eveneens kermissen zijn maar dan met een vaste standplaats.

*. 5 Sportwedstrijden van volwassenen en kinderen tot 18 worden geschrapt
Sportscholen (binnen hijgen, steunen en kreunen) mogen open blijven, terwijl buiten .. zie 3.
Amateursport is de dupe, de duurbetaalde voetbalprofs mogen door. (Belangen???) Het niet toegestane publiek kan op 1,5 m van elkaar zitten, de profs bespringen elkaar na elk doelpunt. (geen 1,5 m en veel meer dan 3 personen bij elkaar!) Een saillant detail: een prof werd positief getest, maar 3 dagen later hertest. Een klein wondertje voltrok zich: negatief, dus mag hij weer volop medespelers bespringen en tegenstanders bespugen en kopstoten geven.

* 6 Volwassenen mogen alleen sporten in groepjes van 4, mits er 1.5 m tussen zit
Tennissen en golfen kan dus geen kwaad. Uit welke milieus komen deze sportbeoefenaars hoofdzakelijk? Sinds wanneer kunnen oergezonde 17 jarigen geen linke virussen dragen, zonder er ziek van te worden? Testen schijnen daarbij ook nog eens niet onfeilbaar te zijn.

*. 7 Er komt een mondkapjesplicht in publieke gebouwen voor iedereen boven de 13
Wat zijn mondkapjes? Chirurgenkapjes zouden niet mogen (ken de reden niet) Maar de meuk van de aanbiedingen houdt echt geen virusdeeltjes tegen. Die zijn veel kleiner dan bacteriën, waarvan er zo’n 100 op een rij ongeveer een millimeter vullen. Zijn de Actionlappen zoveel beter dan mijn hoofdkap van horrengaas? Dacht het niet.
En tot 13 jaar is het niet verplicht. Het virus is immers uiterst intelligent, bezoekt blijkbaar alle personen boven de 13.

*. 8 Koopavonden opgeschort, winkels om 20.00 uur dicht behalve de supermarkten
Weer dat intelligente Covidje. Wordt als dood element na achten ’s avonds actief en wacht bij de deuren van de supers een paar uur langer om argeloze shoppers te bespringen. Ook hier het verschil als bij punt 1? Wel eens een supermarkt van binnen gezien? Probeer de hele route van ingang tot kassa eens consequent 1,5 m aan te houden. Lukt niet!

* 9 Verbod op verkoop en gebruik van alcohol en softdrugs??? in buitenruimtes na 20.00 uur
Waar is het totale verbod op rookwaren? Longkanker eist ruim 10.000 doden per jaar. En hoe wordt dit gecontroleerd? Mogen supermarkten na acht uur ’s avonds wel bier en wijn verkopen? Of moet het arme kassameisje alcoholhorken tegenhouden?

*. 10 Scholen worden ontzien
Terecht in mijn optiek, maar spoort niet met de (welke?) “visie” van vakinhoudelijke onbenullen. Immers kinderen kunnen drager zijn, zonder ziekteverschijnselen. Klaslokalen zijn dus broedplaatsen van overdraagbare dode virussen.

*. 11 Musea, pretparken en weekmarkten mogen openblijven met huidige restricties
Wie weet het nog? Musea en goktenten (casino's) binnen, pretparken en weekmarkten buiten mogen, voetbal, kermissen buiten mogen niet, kerkbezoek en concerten binnen mogen weer wel. Zeg het maar. Welke concerten? Die van de klassieke muziek (tennissers, golfers, hoteleigenaren, supermarktketeneigenaars?) Concerten van populaire volkszangers ook, waarbij hartstochtelijk wordt mee gezongen gelijk de gelovigen van de bible-belt de psalmen en gezangen ten gehore brengen? Maar buiten in een stadion clubliederen zingen is levensgevaarlijk? Komt dat, omdat voetbal en kermis ‘gewone mensen’ vermaak biedt? Wordt dan mijn vermoeden dat tweespalt en verdeeldheid tussen verschillende bevolkingsgroepen wordt aangewakkerd bevestigd?

*. 12 en dat is net geen 13: Vakantie in eigen land is toegestaan, maar hotels mogen alleen eigen gasten bedienen
Lekker eind oktober veertien dagen met een tentje op de Veluwe, om de 2 uur een kopje thee in de voortent en af en toe een uitstapje, mét mondkapje, naar het toiletgebouw. Dáár kijken we allemaal naar uit!

Deze 12 maatregelen vond ik in het AD van vandaag 14 oktober. De krant die samen met alle andere dagbladen al ¾ jaar volgeplempt worden met allerhande (dubieuze) corona-berichten uit 1 hand.

Als je een andere mening hebt, ben je een complotdenker. Herhaal je je standpunt, dan wordt je gevraagd met bewijzen te komen, het liefst wetenschappelijke. Maar wetenschappelijk is allang bewezen dat alle Ruttige maatregelen wetenschappelijk niet zijn bewezen.
Maar wat te doen met alle kleine ondernemers die door de onzinnige tunnelvisie van Mark en Hugo failliet dreigen te gaan en alle werknemers die daardoor werkloos worden? Worden die gesteund, zoals de KLM en Ajax worden gesteund? Ajax, een beursgenoteerd bedrijf dat tientallen miljoenen verdient aan transfers en de bestuurders enkele tonnen aan extra bonussen uitkeert?
De echte gedupeerden kunnen eenvoudig schadeloos gesteld worden, waardoor er geen ontslaggolf (erger dan covid???) hoeft te ontstaan, wanneer we de monarchie per direct afschaffen. Daarna de miljarden aan bezittingen meteen confisqueren en op een democratische wijze een president kiezen voor steeds 6 jaar. Onze monarchie is gebaseerd op oeroud erfrecht, terwijl de leden bestaan uit, of nazaten zijn van criminele geldwolven met heel veel burger-, slaven- en kinderbloed aan de handen.

NB.
Een WHO directeur (David Nabarro) waarschuwt dat een lockdown-tirannie massamoord betekent.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Erik op 14-10-2020 om 18:43 uur:

    Mooi verhaal
    Virusdeeltjes die het lichaam verlaten zijn onschadelijk, direct dood, heb ik me laten vertellen

  2. Rients op 14-10-2020 om 19:12 uur:

    Veel mensen weten niet dat verreweg de meeste virussen mensenvrienden zijn. Griepvirussen zorgen voor opruimwerk van wat niet in het lichaam thuishoort. Hoe meer ongewenste zooi, hoe hoger de koorts kan worden. Maar na een griepaanval ben je gewoon gezonder. En gezond leven zorgt er weer voor dat de griep- (en covid-)virussen minder heftige reacties oproepen. Daarom zijn hele oude en ziekelijke mensen (ook obesitas) zo kwetsbaar. En hier hebben de resp. regeringen nooit iets aan gedaan (geen preventie) en dat is de onbenullen kwalijk te nemen. En ja, deels gelijk, virussen zijn uiterst kleine dode organismen, hebben nooit geleefd, kunnen zich dus ook niet zonder 'gastheer' voortplanten!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts