Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Wiens nieuws is waar, 27-10-2020

De reguliere nieuwsbronnen komen trots met hun waarheidsgetrouwheid, veroordelen nadenkers tot complotgekkies die fak-news verspreiden.

De reguliere media zijn sterk in het veroordelen en belachelijk maken van kritische mensen. Gelukkig zijn de MSM en de politici onfeilbaar.

1 Honderden melkveebedrijven zijn bijna 2 jaar geleden door minister Carola Schouten (CU) onterecht op slot gezet vanwege fraudevermoedens. Alleen deze zin al! ‘FRAUDEVERMOEDENS’. Van de minister mochten 2.100 melkveebedrijven in februari 2018 geen dieren meer af- en aanvoeren. De minister vermoedde gesjoemel met veeregistratie, om onder hoge fosforheffingen uit te komen, omdat boeren de doodgeboren kalveren niet registreerden. Volgens de EU-regels hoeven boeren doodgeboren kalveren namelijk niet te registreren. Een fact-check, Carola? En eerder was al duidelijk dat de meeste bedrijven niet hadden gesjoemeld. Een onaanvaardbare aanname, Carola? Berichtje uit de NRC van zaterdag 24 okt. Gek dat er parallellen te trekken zijn met de belasting toelagen-rel, waarbij ook losjes en ongegrond werd uitgegaan van frauderende ouders. En van dat laatste maar niet willen/kunnen? leren. Uitgaan van aannames, geen onderzoek doen naar feiten, volharden in leugens en misfeiten, daardoor mensen doodongelukkig maken. Uniek zijn deze twee voorvallen niet. Sancties? Nada.

2 De MSM brengen collectief het nieuws over de zielige oranjes. De schatten kwamen ‘uit zich zelf’??? terug van de geplande vakantie naar Griekenland. Rutte wist van niks, loog hij, maar nam alle verantwoordelijkheid op zich. Volksverlakkend staatsmanschap, staatsrechtelijk correct en daardoor het staatssysteem met een onfeilbare monarch zonder bewezen kwaliteiten belachelijk makend, omdat de overjarige puber toevallig de oudste uit het Bea-nest is.
Vervolgens een hypocriete toespraak vanaf de autocue, opgelezen door een door en door verwend schepsel, opgesteld door een saaie ghost-writer, opgedragen door een woeste premier. Wat een poppenkast voor en door volwassen hersenlozen, die naderhand van de verheugde reguliere media vernemen dat het volk diep onder de indruk was voor de diepe knieval en de door het stof kruipende vorst en vorstin. Bij elke zin dacht WA wellicht met een symbolisch opgestoken middelvinger aan alle sukkels die braaf belasting blijven betalen voor een duur, ondemocratisch instituut dat anno 2020 nog steeds – gemanipuleerd – gehandhaafd wordt. De populariteitscijfers zijn sinds de geplande aanslag bij de punt in Apeldoorn kunstmatig hoog, zakte door een vakantie van een halve dag en moest weer publicitair opgekrikt worden. Dit zal geen enkele journalist, in dienst van de staat slaafs volgende MSM, durven bevestigen. Ook dat de twee jongste telgen wat later terug kwamen werd verdraaid bekendgemaakt: er zou geen plek zijn in de ca. 30 vluchten per dag van Athene naar Amsterdam. En dat enkele dagen aaneen. Eerlijke berichtgeving? Gebaseerd op feiten?

3 Het Limburgse Tweede Kamerlid Paul Smeulders van GroenLinks ging gruwelijk in de fout, toen hij het 1e (gratis) exemplaar van het tijdschrift ‘Gezond Verstand’ op zijn deurmat vond. Hij dacht zonder na te denken dat het een bijlage van zijn regionale krant De Limburger betrof. Zonder te fact-checken. De door zichzelf betrouwbaar be- en genoemde politicus ging zonder onderzoek op Twitter popiejopie los en noemde de vermeende actie van zijn lijfblad ‘stemmingmakerij’. ‘Onbegrijpelijk dat de krant geen verantwoordelijkheid neemt, terwijl we juist solidariteit nodig hebben’ volgens de link(s)e groene. Solidair van wie met wie? Wat blijkt: het blad De Limburger had hier niets mee te maken. De eerste editie van ‘Gezond Verstand’ was in verschillende delen van ons land gratis verstrekt. Grappig, maar ook verontrustend dat de titel van dit blad niet van toepassing is voor bepaalde Kamerleden. Wellicht geven de 3 genoemde voorbeelden duidelijk aan dat er heel veel behoefte is aan bladen als ‘Gezond Verstand’, maar ook aan ‘De Andere Krant’.

4 Ja, vervolgens ontkom ook ik er niet aan: de Covid-19 hysterie. Landen die tijdens de 1e golf rigoureuze maatregelen troffen, worden nu weer getroffen door een ernstige 2e golf. (er even van uitgaande dat Covid-19 echt bestaat en dat de golven blijkbaar blijven golven.) De vakinhoudelijke onbenullen weten blijkbaar al enige tijd dat de examens in mei/juni over verschillende maanden verspreid dienen te worden afgenomen. Waar komt hun ‘kennis’ vandaan? Wishfull thinking? Is het ongefundeerd verspreiden van angstverhalen? Of moeten we aan een verborgen agenda denken?
Maar goed, terug naar de nu weer zwaar getroffen landen. Dat zware geschut, weken na de piek van de 1e golf (hier lees je niet zo veel over en de politici hebben het al helemaal niet gelezen) heeft blijkbaar niets geholpen. Spanje onderging de zwaarste lockdown, Nederland polderde met een intelligente lockdown en Zweden deed duidelijk minder dan de omringende landen. En toch scoren alle landen weer vergelijkbare aantallen besmettelijken. Wellicht gebruiken ze allemaal de niet deugende PCR-testen. Ook daar verhalen de MSM amper tot niet over.
Kritische artsen en wetenschappers – hun aantal zwelt behoorlijk aan! - worden door de MSM geweerd, berichten hierover op o.a. Twitter, Facebook en Youtube worden systematisch verwijderd. De plaatsers worden complotgekkies tot veel erger genoemd.
Maar dat Nederland intussen langzaam maar zeker dreigt te verworden tot een fascistische natie met censuur als het nieuwe normaal en oproepen tot het verraden van medeburgers als uitvloeisel hiervan, blijft angstvallig onderbelicht in de MSM, als het al per ongeluk op pagina 13 in kleine artikeltjes wordt aangetipt.

Nederland staat op een kruispunt: gaan we slaafs precies doen wat ondemocratisch partijpolitiek aangestelde onbenullen ongefundeerd van ons eisen, of staan we eindelijk massaal op en eisen we openheid en transparantie op alle beleidsvlakken. De economie is al bijna volledig opgeofferd aan niet bewezen achterkamertjesmaatregelen.

Uiteraard zijn er veel meer voorbeelden. Kom maar en vul gerust aan!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Frits op 01-11-2020 om 03:34 uur:

    Ja. Ook ik ben genaaid door de belasting. Kreeg ik voorheen heffingskorting moet ik nu een soort R'dams boekwerk invullen om het te MOGEN ontvangen. Heerlijk land NL.Niet voor NL'ers dan

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts