Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Waarom denk ik dat …., 31-03-2020

We mogen nog maar met 3 personen samenscholen, niet met 4 of meer. Waarom denk ik dan dat er iets niet klopt? Stel je komt als stel een ander stel tegen. Even bijpraten mag als er eentje op (grote?) afstand blijft. Zie je de idiotie? Alleen als die ene apart staande besmet is, wordt in dit voorbeeld het onprettige virus even níet verspreid. Maar weet Mark Rutte dan al dat die ene zijn/haar partner al niet enkele dagen daarvoor heeft besmet en daardoor indirect toch ook het andere stel de stuipen en de virussen op het lijf jaagt? Onrealistisch toch? Waarom ….?

Blijkt dat het aantal doden relatief erg meevalt, wanneer je dit afzet tegen de 9444 doden tijdens de griepgolf van 2017/18. Als daarna de analyse aangeeft dat meer dan 80% hoogbejaard is, dat bijna alle dodelijke slachtoffers behoorlijk onderliggende lichamelijke problemen hadden en dat van de wat jongere slachtoffers ook weer circa 80% obesitas klachten had, dan vraag je je af waarom ….?

Uit de peilingen blijkt dat ruim de helft van de Nederlanders veel meer vertrouwen in de leiderscapaciteiten van Mark Rutte heeft gekregen na zijn recente corona-tv-optredens. Wat zijn die mensen toch kort van geheugen en onvoorstelbaar te beïnvloeden. Of is hersenspoelen een betere term? Immers onder wiens bewind is niet alleen het onderwijs, maar zeker ook de zorg kapot bezuinigd. Er werden ziekenhuizen gesloten, personeel ontslagen en de zorg aan de winst nastrevende marktwerking toevertrouwd. Waarom ziet niemand ….?

Opmerkelijk dat de meeste slachtoffers in gelovige regio’s vallen zoals heel Amerika, Italië, Spanje en hier de biblebelt met Nunspeet als voorganger. Dit in combinatie met de uitrol Wuhan, Korea, Bergamo van 5G geeft dit te denken. Bestaat toeval? Afrika herbergt wel heel veel gelovigen, maar zo goed als geen 4G, laat staan 5G. Zou straling en kerkbezoek van invloed zijn? Waarom is hier geen onderzoek ….?

Wat betreft de straling? Onderschat dit niet. Elk organisme heeft zijn eigen elektro-magnetisch veld zoals een staafmagneet dit zo mooi laat zien met ijzervijlsel op een vel wit papier, rustend op die magneet. Zoiets heeft de mens ook, maar binnen ieders lichaam ook elk orgaan apart. Elk onderdeel (hart, lever, nieren, spieren, zenuwen, bloed, enz., enz.) heeft zo zijn eigen frequentie binnen een bepaalde bandbreedte. Alle kunstmatig opgewekte, commerciële stralingen van wifi, iPhones, wekkerradio’s, tv’s, enz. hebben invloed op het magnetisch veld van mens en dier en kunnen de juiste frequenties beïnvloeden of ontregelen met alle ziekten en kwalen van dien. 4G kwam daarbij en het aantal klachten bij mensen nam toe. 5G voorspelt nog meer ellende. In Wuhan, waar een paar duizend 5G-zendmasten staan, sterven bijenkolonies, vallen vogels dood uit de lucht en vallen ‘gezonde’ mensen zomaar tegen de grond. Toeval? Waarom geloof ik dat niet?

Als Rutte echt een leider was geweest en naar echte deskundigen (in plaats van Ab Osterhaus - die nogal wat aandelen in vaccins-bereidende bedrijven heeft - en de RIVM-gasten) had geluisterd, was er beleid gevoerd op zwakke patiënten, kwetsbare dikkertjes en bejaarden. Dan hadden de scholen niet dicht gehoeven, was de economie niet ontwricht. Dan waren er wellicht wat meer ‘end of their live’ mensen iets eerder gestorven. Misschien zelfs een (groot?) aantal om euthanasie schreeuwende hulpelozen. Waarom nu wel deze hysterie; Rutte vond in 2017/18 bijna 10.000 griepdoden toch ook niets bijzonders?

Opmerkelijk is dat in de afgelopen 2 jaar ontzettend veel bomen zijn gekapt (ze zouden de verbindingen voor 5G belemmeren?) en dat nu de installateurs vrijuit en ongestoord aan het werk zijn om overal 5G-apparatuur aan te brengen. Toeval?

Is het dan ook toeval dat je een boete kan krijgen als je met meer dan 3 mensen samenschoolt? Want steeds met z’n drieën krijg je het Malieveld niet vol en zijn de 5G-monteurs niet te stoppen. De aandacht is volledig gericht op COVID-19, de media vreet en smult zich kritiekloos een media-obese. Ik vraag me weleens af welk nieuws er was geweest zonder corona. Vast flut- en nepnieuws dat ook nu niet wordt belicht. Waar blijven de dwarsdenkers, de onderzoeksjournalisten, de echte deskundigen?

Wat 5G betreft: er bestaat geen enkel wetenschappelijk bewijs dat het níét gevaarlijk is.
Waarom krijg ik steeds meer de overtuiging dat we er met z’n allen vies instinken en dit slaafs laten gebeuren? Binnenkort moeten we allemaal gevaccineerd/gechipt worden met de smurrie die Bill Gates in de aanbieding heeft. Zijn we helemaal simpel te volgen én in het gareel te houden. Amen!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Corrien op 31-03-2020 om 23:53 uur:

  Vind dit een heel goed stuk wil dus vaker wat van u lezen

 2. Rients op 01-04-2020 om 00:06 uur:

  Dat kan. Mijn blogs kunt u hier https://rientshofstra.nl/blog/2020/waarom-denk-ik-dat vinden, maar u kunt zich ook aanmelden voor de volgende blogs/nieuwsbrieven.
  Verder staan op deze site beschrijvingen van mijn boeken, incl. div. lezersreacties, recensies en flapteksten.
  Ten slotte kunt u ook nog terecht op de website: https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling waar een aantal blogs van mij staan onder het kopje: Om te lezen.
  Maar bovenal dank voor uw compliment!

 3. Rients op 01-04-2020 om 22:50 uur:

  Was het gelukt? Vandaag een nieuw blog.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts