Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Stinken we ergens in: vragen over corona, 02-04-2020

We krijgen zoveel (nep)info over deze virusgrootheid, dat die info eigenlijk meer vragen oproept dan de antwoorden die we niet krijgen.

1 – Waar blijft onze vertrouwde, jaarlijkse steeds weer terugkerende gemuteerde griep? Wat artsen en spuitspecialisten van de dunne naald niet kunnen, lukt COVID-19 met verve. Nergens een grieppatiënt. Wat kunnen we dan van dit COVID-19 leren, waar heeft de corona het griepvirus geparkeerd?
2 – We moeten allemaal thuisblijven, mogen wel naar de supers. Raar! We hoefden immers niet te hamsteren? Op basis van welke gegevens wisten de ‘geleerden (RIVM)’ aan het begin van de crisis al dat bevoorraders, vakkenvullers en kassamedewerkers immuun zijn voor hun ‘vriend’ corona? Evenals de mensen in de zorg?
3 – Drie bijeen mag, vier niet. Als die 3e besmet is en die 4e niet, springt het virus dan gezagsgetrouw op verzoek van Raden Inplaats Van Meten niet over naar die twee gezonde mensen?
4 – Afstand houden, minimaal 1,5 meter. Waarom? Om acties te ontmoedigen? (WHO adviseert 3 foot - ca. 1 meter -, de Britten moeten 6 foot = 1.80 en daar afgerond op 2 meter, van elkaar af blijven) Tekent dit de waanzin? Maar als je in hun optiek tegen de wind in staat, lijkt mij 3 meter al link. Waar baseren RIVM en Ab Osterhaus, zonder een windspecialist zich op?
5 – Zo goed als alle partijen staan achter onze held Mark Rutte en zijn kabinet. Vanwege het landsbelang. Maar voor, en straks na de epidemie, mag bij iedereen weer het partijbelang voor het landsbelang prevaleren, toch? En kritiekloos - want dat past niet in ‘oorlogstijd’ - wordt voorbijgegaan aan de afbraak van de zorg vanaf begin Rutte I.
6 – Waarom moet iedereen binnenblijven, maar mogen Amerikanen uit de ‘brandhaard New York’ zonder controle via Schiphol zo ons land binnenstromen?
7 – Waarom komen er steeds meer berichten van mensen die er zijn geweest, dat het in de ziekenhuizen zo stil is? 1000 corona patiënten op IC is met 100 ziekenhuizen gemiddeld 10 per ziekenhuis. (uiteraard 1000 te veel, maar….?)
8 – Waarom was er in de winter 2017/2018 geen paniek en kwamen er geen noodmaatregelen van held Rutte, ondanks 9444 doden?
9 – Waarom komen er steeds meer geruchten - die steeds meer op feiten gaan lijken - dat er een relatie schijnt te zijn met de uitrol van 5G?
10 – Waarom komen wetenschappers niet met een rapport dat 5G volledig veilig is? De ‘deskundigen’ rollen over elkaar heen om critici te beschuldigen aanhangers te zijn van complottheorieën, maar kunnen geen enkel onderbouwd document overleggen, dat niemand lichamelijk of geestelijk ongemak zal ondervinden wanneer je in de buurt van 5G-masten verblijft?
11 – Waarom schuiven in dit verband landen als Zwitserland, Slovenië de uitrol op en weigert de stad Brussel de 5G-apparatuur, omdat mensen volgens het bestuur geen proefkonijnen zijn?
12 – Waarom is de Tweede Kamer niet sceptisch zolang er geen studies zijn die bewijzen dat 5G onschuldig is en NIETS te maken heeft met de uitbraak van COVID-19
13 – En niet toevallig 13: Andersom lijkt de uitrol van 5G alles met de coronahysterie te maken te hebben. Zonder volksraadpleging (het volk mag maar met 3 mensen samen naar het Malieveld! en D66 heeft immers het referendum opgeblazen!) wordt hier in sneltempo een niet bewezen onschuldig netwerk opgebouwd!

Waarom denken andersdenkenden toch regelmatig dat we er collectief steeds weer worden ingeluisd?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts