Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Hysterisch doen of toch maar nadenken?, 07-02-2020

Er komt zoveel op ons af, m.n. onheil, waardoor het goed zou zijn alles zoveel mogelijk in perspectief te bekijken.

Om met iets actueels te beginnen: Coronavirus. Sterven gezonde mensen door dit virus, of kunnen juist verzwakte en ongezonde mensen dit virus er nou net niet bij hebben? Dit geldt eveneens voor het griepvirus. Grafieken geven aan dat er duizenden alleen al in ons land sterven ten gevolge van de griep. Maar waren heel veel van die mensen zonder een virusaanval ook gestorven, wellicht enkele weken of maanden later?
Mondkapjes promoten is voor sommigen een leuk verdienmodel, maar ze zijn niet effectief. De mens met een mondkapje moet toch gewoon blijven ademhalen. Al die minuscule openingen om zuurstof naar binnen te halen, laten alle virussen ook gewoon door.

Vervolgens de opwarming. Wat ons als burgers duurbetaald wordt opgedrongen zorgt wereldwijd voor een beperking van 0,00006 graad. Maar de productie van alle CO2 bezuinigaars (zonnepanelen, windmolens, e-auto accu’s, enz.) is milieu-belastender dan Gore en Zweedse Greet ons doen geloven. Het recyclen is al helemaal belastend.
De aarde warmt al minimaal 15.000 jaar op, vanaf die tijd is de zeespiegel met circa 14 meter gestegen.
Maar is het echt 1 voor 12, wanneer vliegen door de staat wordt gesubsidieerd? Immers de kerosine wordt niet belast met accijns en vliegtickets gaan zonder BTW van de hand. Tevens is het idioot na een 100 km overdag iedereen ’s nachts 130 te laten jakkeren. Japan gaat 50 kolencentrales bouwen, VS, SU, China en India lappen elke milieu-inspanning aan hun laars, mondiale ontbossing door georganiseerde branden ter grootte van duizenden voetbalvelden per dag doen al onze onzinnige en dubieuze inspanningen teniet.

Wat is dan wel bedreigend?
Te denken valt aan de enorme niet afbreekbare plasticbergen en plasticsoepen in de oceanen.
Ook aan chemische bedrijven zoals met name Monsanto, die met alle land- en tuinbouwgiffen een ramp aanrichten bij alles wat leeft/leefde rond de bespoten gewassen. Insecten, waaronder bijen en wurmen als begin van de voedselketens, met daarna mollen, muizen en zangvogels, vervolgens roofvogels en andere roofdieren en aaseters. Monsanto is kortelings overgenomen door Bayer, een telg uit de I.G. Farben-stal. Deze laatste stond aan de wieg van Nazi-Duitsland. Een regime dat toen al goed wist om te gaan met gifstoffen!
Of aan de farmamaffia, waarvan bewezen is dat ze o.a. de borreliabacterie van licht onschuldig naar agressief verlammend hebben gemanipuleerd. Ze produceren heel veel medicijnen die niet genezen, maar symptomen bestrijden, inclusief veel nare bijwerkingen. Want: aan gezonde patiënten valt niets te verdienen. Vandaar ook hun fanatieke strijd tegen natuurgenezers, maar dit terzijde. Complotdenkers denken dan algauw ook aan Corona, SARS, Ebola en HIV. ‘Reguliere’ medicijnen als Ritalin, Valium, pijnstillers in het algemeen, bloedverdunners, maagzuurremmers, De Pil en Chemo laten resten achter die via het riool niet te verwijderen zijn en in ons drinkwater terugkomen is een niet onderkend gevaar. (De ontwikkelaar van de agressieve Borreliabacterie was een Nazi-geleerde.)
Voor de wereldvrede zijn mensen als de Rothschilds, Goldmannen Sach, Morgans en Rockefellers levensgevaarlijk. Al eeuwen manipuleren ze naties om elkaar te lijf te gaan. Fabrieken van deze families wisten giga winsten te maken door voortdurend alle strijdende partijen wapentuig te verkopen. Deze superrijke elite beheerst inmiddels alle banken (van onze ‘kleine bankjes t/m de ECB, de FED en de Vaticaanse superbanken).

Kortom genoeg om ons zorgen om te maken. Maar waar we een begin mee kunnen maken is de strijd tegen plastic en proberen zoveel mogelijk met cashgeld te betalen. En kritisch te zijn als ‘t om het (mis)(ge)bruik van giftige medicijnen met nare bijwerkingen gaat. Door gezond te leven en bv minder vlees te eten i.v.m. dierenleed, toegevoegde hormonen en penicillines, zijn medicijnen minder nodig en zal een Corona c.q. een griepvirus minder rigoureus kunnen toeslaan.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Loffens op 08-02-2020 om 00:18 uur:

  Interessante leerrijke informatie Rients.
  Bepaalde feiten herinner ik mij vanuit jouw derde boekuitgave.

  De praktijk echter blijft mij zorgen baren:
  Hoewel intussen een gigantisch aantal mensen er zich bewust van zijn dat bepaalde staatsleden en bestaande farma giffen en geldwolven destructieve killers zijn, durft menigeen hoewel schreeuwend naar alternatieven het attitude stramien niet veranderen. Wat doen we daaraan Rients? Uitleggen dat we niet sterven van een levensomwenteling waar wé destructie en gemakzucht achterwegen laten. Constructivistische believers leiden een leven i.p.v zich te laten lijden.
  Groetjes vanuit het zeetje,
  Yoeka Ann.L.

 2. Rients Hofstra op 09-02-2020 om 22:42 uur:

  Dank je Ann. Ja ik draai niet gelijk alle carrièrepolitici. Daarom sta ik nog steeds achter dat wat ik in mijn boeken heb geschreven.
  De huidige (politieke/maatschappelijke) situatie is idd zorgwekkend.
  Wat we precies moeten/kunnen doen is ons gezonde verstand gebruiken en niet als kritiekloze kakelende kippen of hopeloze hitsige haantjes achter doemdenkers aan rennen.
  Je laatste conclusie is een mooie!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts