Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Gastblog Tom Barnett, 11-08-2020

Een virus ontwikkelt zich ín het lichaam en niet buiten het lichaam!

Tom Barnett: Toen ik mijn filmpje postte, had ik direct veel kijkers, maar na een paar dagen was het al uit de social media verwijderd. We mogen blijkbaar de waarheid niet verspreiden. De censuur en propaganda wordt steeds erger.
Waarom denken mensen dat je een virus kunt overdragen, terwijl een virus niet levend is? We worden onnodig bang gemaakt. De overheid veroorzaakt heel veel stress. Als je stress en angst ervaart door corona, komt dit omdat je het zelf veroorzaakt en te weinig onderzoek hebt gedaan. Ik verzin dit niet en ik ben ook geen complotdenker. Mijn studies tonen duidelijk aan, dat ik me in deze materie verdiept heb.
Een virus is geen levend organisme.
Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je van iemand anders géén virus overgedragen kunt krijgen. Waarom dan niet? Omdat een virus niet levend is, het is geen levend organisme. Virussen zijn niets meer dan een oplosmiddel. En die oplosmiddelen worden gecreëerd in de cellen van ons lichaam. Daarom kun je geen virus krijgen van iemand anders. Virussen worden op celniveau gecreëerd. Dus in het lichaam en niet erbuiten. Het lichaam kan wel honderdduizend verschillende virussoorten creëren.
Waarom maken we virussen?
Waarom creëert een cel virussen (of oplosmiddelen) in ons lichaam? Dat doet een cel door de opgestapelde afvalstoffen (gifstoffen) in ons lichaam. En hoe wordt een cel dan vergiftigd? Ik zal het heel simpel uitleggen.
Mensen vergiftigen hun geest en lichaam jarenlang met allerlei dingen. Ze eten bewerkte suiker en bewerkt vlees, additieven en gefrituurd voedsel, ze koken hun eten in de microwave, gebruiken vaccins met chemische stoffen, drinken kraanwater waar ook allerlei troep in zit, enz. Mensen denken dat dit geen kwaad kan. Maar Moeder Natuur is niet geïnteresseerd in wat jij denkt. Kies je voor voeding die je lichaam vergiftigt, dan zal je lichaam de afvalstoffen proberen te verwijderen.
Wat is dan een griep? Dat is gewoon een virale ontgifting of reiniging. En een verkoudheid is meestal iets bacterieels. Je lichaam reinigt vooral zware metalen, plastic, chemische stoffen en industriële vervuiling. Poets- en verzorgingsmiddelen bevatten ook chemische stoffen. Binnen in de cel zal het virus het afvalproduct afbreken. Daarom voel je je ook niet zo lekker tijdens deze reiniging.
Als je heel veel afvalproducten in je cellen hebt, kun je je heel ziek voelen. En heb je echt te veel gifstoffen in je lichaam, dan kan dit je cellen beschadigen. Bij ernstige vergiftiging kan het zelfs een celdood creëren. Maar dat zijn extreme gevallen.
Het lichaam zal alleen virussen creëren op de plaatsen in je lichaam, die gereinigd moeten worden. Virussen worden gecreëerd op plaatsen waar het nodig is. Heeft iemand hepatitis waarbij de lever wordt aangetast, dan worden hart, longen en brein niet aangetast.
Een virus dat wordt gecreëerd in de lever, zal niet de longen of het hart aantasten. Dus als een virus niet kan overgaan op een ander orgaan, dan begrijp je ook wel dat een virus zeker niet overdraagbaar is op mensen. Een virus springt niet van het ene naar het andere orgaan. Dus is het onmogelijk om een virus van mens op mens over te dragen. Daarom kun je geen Spaanse, Aziatische of varkensgriep krijgen.
Waarom krijgen mensen op dezelfde moment een griep?
Alleen een bacteriële infectie of een schimmel is besmettelijk. Een bacterie of schimmel is een levend organisme. Een virus daarentegen is géén levend organisme, Hoe komt het dan dat we vaak op dezelfde moment een virus creëren in onze cellen? Als mensen hebben we een soort aangeboren intelligentie. Dieren weten bv. hoe ze moeten paren. Vogels weten hoe ze naar het zuiden moeten vliegen en weer terug. En ons lichaam weet heel goed wanneer een reiniging nodig is. Het weet door omgevingsfactoren wanneer het moet reinigen.
Daarom kunnen mensen in dezelfde omgeving een virus creëren. Maar niet iedereen hoeft op dezelfde momenten een virus te krijgen. Want als we gezond eten zonder chemische toevoegingen weet ons lichaam dat het niet hoeft te reinigen. Ons lichaam praat ook met andere lichamen, vooral ons immuunsysteem doet dat. We kunnen hun immuunsysteem ‘voelen’.
Wat is dat corona virus dan?
Je kunt op internet zoeken naar het patent van het coronavirus. Daarom heet het ook Covid-19. Het patent bestaat sinds 2019. En wanneer is de corona uitbraak ontstaan? In 2019 natuurlijk. Het corona virus kun je alleen krijgen als het geïnjecteerd is in je bloedbaan. Zoals ik al eerder zei, maakt je lichaam pas een virus aan als een cel vergiftigd is. Een virus is de afvalstof van een cel. Het wordt in je lichaam gecreëerd en niet erbuiten. Dus krijgt een hele groep mensen hetzelfde virus, dan klopt dat niet. Dan moet het geïnjecteerd zijn in de bloedbaan.
Mensen moeten de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedachten, geloof en actie. Ze zouden meer kennis moeten opdoen, zodat angst en stress kunnen verminderen. Geloof dus niet dat een virus komt door bepaalde rassen of volken, zoals de Spaanse griep of de Aziatische griep. Een land is niet schuldig aan een virus. Maar ook van dieren kunnen we geen virussen krijgen. Een virus is niet besmettelijk.
Wat we zeker niet willen is via vaccinaties weefsel van dieren in een menselijk lichaam injecteren. Dat is echt geen goed idee. En dan spreken we nog niet over al die chemicaliën die in vaccins zitten. Veel mensen gaan een griep- of een andere vaccinatie halen. Dit is de enige manier waarop dierenweefsel in een menselijk lichaam terecht kunnen komen: via vaccinaties. Dus blijf weg van vaccinaties. Die vaccinaties hebben als doel een virus te doden. Maar een virus is nooit levend geweest. Wat wordt er toch een hoop nonsens verteld.
Dus een tip. Vermijd élke vorm van vaccinatie, want de stoffen die erin zitten zijn echt niet gezond. Ga liever geregeld naar buiten. Je hebt frisse lucht, zon en licht nodig (vitamine D). Dus zet je tv en social media uit.
Ik vertel je dit allemaal in de hoop stress en angst te verminderen. Ik kan niet te diep ingaan op wat er werkelijk speelt in deze ‘zogenaamde’ corona pandemie. Daar kan ik wel een boek over schrijven. Er zijn helaas nog steeds veel mensen die niet weten wat achter de schermen van de corona pandemie schuil gaat.
Nu je weet hoe je een virus krijgt, kun je zelf ook eens even nadenken.
Wie bepaalt al die zogenaamde doden? Wie telt al die zogenaamde doden?
Er sterven jaarlijks een half tot een miljoen mensen aan de gewone griep. Als corona geen natuurlijk virus is, kan het alleen via vaccinaties zijn toegebracht. Veel mensen gebruiken de correcte naam Covid-19, ze houden zich netjes aan de social distance, gaan in isolatie, dragen een mondkapje en wassen hun handen met schadelijke stoffen en hormoonverstoorders. Sommige mensen vertellen hoe je je moet gedragen, als je niet meedoet aan deze maatregelen.
Als je je zo gaat gedragen, zal je niet veel oplossen en maak je alles alleen maar erger. Want als je dit allemaal laat gebeuren, geef je vrijwillig je rechten en vrijheid op. Laat je niet gek maken door deze onzin. Steek je middelvinger op, ga naar buiten en doe gewoon gezonde, normale dingen.
Ik geef je nog een laatste tip. Gebruik je gezonde verstand, probeer zelf na te denken en doe meer onderzoek. Als je niet zelfstandig nadenkt, gaat iemand anders dat voor je doen...

Tom Barnett (Australië)

Studeerde 6 jaar medische geneeskunde en 6 jaar natuurgeneeskunde. Deed 3 jaar onderzoek naar virussen, bacteriën en schimmels.
    

By Aajonus Vonderplanitz • 10 Aug, 2020 • > Hoeveel mensen weten dat een virus niet leeft? In de geneeskunde is dit al heel lang bekend, dat je geen antibiotica kunt geven voor een virus, omdat het geen levend organisme is. Een virus heeft geen celkern en ademt ook niet. Er zijn geen werkende functies. Virussen zijn gewoon geen levende organismen.

Onderzoek naar de HORROR-ingrediënten van de Covid-19 vaccinatie by Doctor Carrie Medej • 09 Aug, 2020 • Doctor Carrie Madej doet al 20 jaar onderzoek naar vaccinaties. Haar laatste onderzoek was zoeken naar de ingrediënten van de Covid-19 vaccin. Wat ze daar aantrof waren horroringrediënten. De stoffen horen niet in een menselijk lichaam.

Virussen zijn slechts een verzuurde afvalstof in het lichaam. By Robert O. Young • 08 Aug, 2020 • > Te veel zuren en afvalstoffen zal de cel omgeving zodanig verzuren dat je ziektes ontwikkelen. Ziektes ontwikkel je door te veel afvalstoffen in je lichaam. Robert O. Young een bekende bioloog legt uit wat virussen en afvalstoffen in je lichaam gemeen hebben.

M@skers dr@gen vergiftigd je celomgeving, by Doctor Robert O. Young • 08 Aug, 2020 • > Er zijn veel discussie over mondmaskers dragen tijdens de coronavirus tijden. Een medische bioloog kan dan ook als geen ander uitleggen wat de gevaren zijn van langdurig een mondmasker dragen. Wordt bewust van de gevaren als jij je eigen afval steeds terug inademt. Robert O. Young is een bekende medische bioloog die alles in detail zal uitleggen.

Dat supplementen niet helpen is een grote leugen? By Dr. Peter Glidden • 02 Jul, 2020 • > Rond 2014 stond er vaak in de krant dat reguliere artsen beweerden dat supplementen nemen totaal geen zin heeft, dat het echt verloren geld was. Het is wetenschappelijk bewezen dat supplementen juist veel voordelen hebben. Reguliere artsen kunnen dit onmogelijk tegenspreken. Wat in de krant staat, is meestal slecht onderzoek of helemaal geen onderzoek. Telkens als er een fout onderzoek in de krant of media komt, schrijven wij -natuurartsen- blogs waarin we het tegendeel bewijzen. We tonen dan echte wetenschappelijke resultaten en vertellen waarom het nieuws niet klopt. Omdat de meeste mensen geen medische opleiding hebben, zien zij het verschil niet tussen een echt wetenschappelijk onderzoek en wat de media van foute informatie sturen. Deze mensen vertrouwen de media dan. Ze vertrouwen wat de reguliere artsen vertellen. Ze vertrouwen gewoon wat mensen schrijven. Al deze artikelen met verkeerde informatie over supplementen zorgen ervoor dat mensen niet op de juiste manier geïnformeerd worden, daarom zijn zoveel mensen ziek. Deze verkeerde wetenschap zouden ze niet mogen toelaten. Bij echte wetenschap zijn er veel onderzoeken gedaan naar selenium. Zo vermindert selenium bijvoorbeeld kanker met 82 %. Vooral borstkanker, longkanker, prostaatkanker en darmkanker. Selenium heeft een ongelofelijk hoog genezingspercentage. Maar niemand heeft hiervan gehoord. Essentiële vetzuren (omega 3) verminderen duidelijk het risico op een trombotische beroerte. Hoe ik dat weet? Omdat er zoveel wetenschappelijke onderzoeken zijn die dit aantonen. Er zijn duizenden echte wetenschappelijke onderzoeken. Een hoge bloeddruk is vaak de oorzaak van een te kort aan calcium. Dus ik geef mijn patiënten steeds de juiste suppletie om hun aandoeningen te genezen. Ik geef het lichaam wat het nodig heeft. Ik stop mijn patiënten niet vol met medicijnen die toxisch zijn en die de oorzaak niet oplossen. Ik zorg dat mijn patiënten effectief genezen van hun aandoeningen en dat kan alleen via een goed voedingspatroon. Ik beveel ze goede supplementen aan die aangepast zijn aan hun aandoening. Ze moeten de 12 slechte voedingstoffen vermijden die ik in mijn boek heb geschreven. The MD Emperor Has No Clothes. Patiënten die bij mij komen hebben een heel hoge genezingskans.
Dit blog is zonder medeweten van Tom Barnett hier geplaatst, omdat ik hem niet ken, maar veronderstel dat hij door het zelf te publiceren hier geen probleem mee heeft.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. R op 15-09-2020 om 22:23 uur:

    Interessant artikel. Wat ik niet begrijp is dat ik lees bij microbiologie.info: wanneer virussen een gastheercel binnengaan, wordt het virale nucleïnezuur actief en het virus gaat zich vermeerderen maar alleen dankzij de stofwisseling van de cel waarin het virus verblijft. In deze betekenis zijn virussen levende organismen.

    Vanuit medisch standpunt kunnen virussen levend genoemd worden omdat zij infectie en ziekte veroorzaken net zo als pathogene bacteriën, schimmels en protozoën doen.

    Kan het dan zo zijn dat je een virus wel kunt overdragen via bv aerosolen ook al is het niet levend en dat het virus pas actief wordt op het moment dat het in je lichaam zit? En dat je er dan toch ziek van kunt worden?

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts