Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Farmamaffia contra onwetendheid, 22-12-2020

Covid-19 blijkt niet naast, maar in plaats van de griep te heersen. Samen met SARS, MERS, verkoudheid en de ordinaire griep zijn het allemaal coronafamilieleden van elkaar.

Als Covid-19 niet was uitgevonden, dan zouden heel veel huidige corona-doden aan de griep zijn overleden. De griep heerst altijd in de wintermaanden, het tellen van griepdoden start elke keer na de zomer steeds weer met nul. Nu met Covid-19 blijft het RIVM gewoon doortellen.Is Covid-19 uitgevonden? Waarschijnlijk wel. In en rond Wuhan in China, bevinden zich enkele ultra hoogwaardige laboratoria. Daar wordt in het geheim en in extreem beveiligde ruimtes gewerkt met zeer gevaarlijke virussen. Waarom eigenlijk? Wat wil de wetenschap met levensvernietigende ziektemakers, anders dan een biologische en/of chemische oorlog starten? (-Wikipedia: ‘Bio safety level 4 (BSL 4) De organismen waarmee hier wordt gewerkt, zijn besmettelijk en dodelijk en er zijn geen medicijnen of vaccins tegen beschikbaar (zie het Ebolavirus). Een uitzondering op die regel is het pokkenvirus; ondanks het feit dat er een vaccin tegen bestaat wordt er toch in een BSL 4 laboratorium mee gewerkt. Om iedere mogelijkheid op ontsnappen van het organisme te voorkomen, is het lab een hermetisch gesloten ‘doos’ van roestvrij staalplaat. De wanden, het plafond en de vloer worden aan elkaar gelast. Het werk vindt plaats in veiligheidskabinetten of isolatoren en de mensen die er gaan werken dragen overdrukpakken die bij vertrek uit de ruimte in een decontaminatiedouche worden ontsmet’-)

Dan komt toch automatisch de vraag op bij leken: waarom die gevaarlijke werkzaamheden zonder beschikbare medicijnen/vaccins. Bekend is dat de gevaarlijke variant van een onschuldige Borrelia-bacterie in een lab is ontwikkeld en daaruit is ontsnapt (of is vrijgelaten), met alle gevolgen van dien.

Net als bij de griep zijn bijna altijd hele oude mensen en die met onderliggende kwalen overmatig kwetsbaar. Gezonde mensen kunnen het ook krijgen, maar gaan er niet aan dood. Mensen die preventief zink, selenium, vitamine B, C & D slikken en dagelijks wat druppels CBD dan wel THC wietolie nemen, zijn geen potentiële slachtoffers. Mochten zij, net als mensen binnen de risicogroepen toch nare ziekteverschijnselen krijgen, dan zijn bestaande medicijnen als HCQ en bovenal Ivermectine zeer effectief. Omdat die goedkoop, voorradig en niet (meer) gepatenteerd zijn, worden ze verboden.

We moeten ons blootstellen aan nauwelijks geteste (normaal doen nieuwe medicijnen er tot wel 3 jaar over om de testfase I t/m III te overleven) vaccins. Nadat zelfs dat soort nieuwe medicijnen is vrijgegeven, is er nog steeds niet de garantie dat er geen vervelende bijwerkingen, m.n. op de lange termijn, te verwachten zijn. De farmaceuten hebben binnen een halfjaar een vaccin in elkaar gefröbeld en gelijk bedongen gevrijwaard te zijn van claims. Kortom, vertrouwenwekkend is dit alles geenszins. Toch zijn er miljoenen spuiten (blind) besteld. Raar in dit verband is dat de grootste pleiters van massale inentingen multimiljonair zijn geworden door in de loop der jaren farma-aandelen met mega winsten te verkopen.

Dankzij de hysterische focus op Covid-19 is heel wat patiënten met andere kwalen of aandoeningen veel (medisch) onrecht aangedaan. Velen kwamen op ellenlange wachtlijsten te staan, of werden helemaal niet geholpen. Bij een groot aantal (chronische) patiënten wordt het gevoel opgewekt er medisch gezien niet bij te horen als je geen corona-verschijnselen hebt. Waar artsen voorheen moeite hadden met patiënten die voor het bezoek aan de huisarts of specialist op hun kwaal alvast hadden gegoogled, krijgen ze nu telefonisch van een assistent(e) het advies maar even bij ‘thuisarts.nl’ te rade te gaan.

Veel mensen zijn onder de indruk van ‘staatsman’ Rutte, die met zijn maatregelen heel veel gezonde burgers menselijk leed op het medische, maar ook op het emotionele vlak heeft bezorgd, en en passant de economie gigantische klappen heeft toegebracht. Na een echt eerlijk parlementair onderzoek zou het zomaar kunnen dat de uitslag gaat leiden tot gerechtelijke vervolging van menig viroloog en diverse bewindspersonen wegens wreedheden tegen de mensheid en economische delicten.

Want ook Rutte, samen met kompaan De Jonge zijn als vakinhoudelijke onbenullen toch nog wel zo bijdehand, dat ook zij zich realiseren dat er heel veel inconsequenties te destilleren zijn uit al hun zwalkende beslissingen. Om er een paar te noemen: de 1,5 meter- en mondkapjesmaatregelen zijn nergens wetenschappelijk onderbouwd. De WHO, en hier dhr. Van Dissel (RIVM) onderschrijven dit laatste. Het rigide Covid-19-beleid is gebaseerd op PCR-testen, waarvan de ontwerper/ontdekker Nobelprijswinnaar Kary Mullis heeft aangegeven dat deze test volledig ongeschikt en onbetrouwbaar is als het om virussen gaat.
Kijken we naar de willekeur aan andere maatregelen, dan valt op dat kerken, synagogen en moskeeën open mogen blijven, vliegtuigen volgepropt mogen worden, maar open voetbalstadions leeg moeten blijven, terwijl spelers elkaar bespringen na een doelpunt, of eindoverwinning. Sekswerkers werd tot voor kort geen schaamhaar in de weg gelegd, terwijl kinderen hun ouders en grootouders in een bejaardenhuis niet mochten bezoeken.

Dr. Mike Yeadon, oud-onderdirecteur en ex-hoofd wetenschap bij Pfizer was mordicus tegen alle genomen maatregelen. De voormalig vicepresident van dit farmaceutische bedrijf heeft aangegeven dat hij van mening is dat de overheidsmaatregelen rampzalig en onnodig zijn. Het is opmerkelijk dat zelfs een ex-leidinggevende op hoog niveau van deze multinational dit zegt!
Maar ook willen/wilden wereldwijd duizenden medisch geschoolden niet meer meewerken aan de mensonterende regels van hogerhand. De gezagsgetrouwe msm negeren deze kritische en almaar groeiende beroepsgroep al tijden consequent, of zet hen weg als complotgekkies. Hierdoor blijven veel mensen onwetend en laten zich binnenkort als slaafse lammeren inspuiten met zeer dubieuze vaccins.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Zeeuwse Babbelaar op 12-06-2021 om 12:34 uur:

  Héél realistisch weergegeven!
  Triest dat de reguliere media er heel anders naar kijkt.
  Tja, enigszins (fig.gesprkn) geblindeerde ogen.
  Laten we nooit vergeten dat de Hippocrates artsen tegenwoordig niet meer op de medische werkvloer actief zijn en dat de Big-Pharma maffia te veel macht naar zich heeft toegetrokken.
  Dit ging zo stapsgewijs, sinds de jaren-7O van de vorige eeuw.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts