Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Covid-19: waarom niet dood mogen gaan?, 02-11-2020

Laat mensen in godsnaam doodgaan, wat is daar tegen?

Tijdens de coronahysterie van het afgelopen driekwart jaar zijn alle normen betreffende een normaal leven ondersteboven geregeld met idiote ver- en geboden, uitgevaardigd door vakinhoudelijke onbenullen als Hugo de Jonge en Mark Rutte. En waarvoor?
Ja, onbenullen die de spoedwetregels aanscherpen, terwijl het aantal coronabesmettingen daalt. Heel logisch toch?

Uiteraard zijn nabestaanden intens verdrietig na het verlies van naasten door het Covid-19 virus. Maar is een verkeersdode, een kankerdode, een dode door stress, vanwege eenzaamheid of na een attack minder erg? Laat in godsnaam iedereen dood gaan. Het is de tegenhanger van het leven en niemand wil in deze ziekzinnige tijd toch 112 worden?

Nog gekker wordt het dat nabestaanden 1,5 m. aanhouden, mondkapjes dragen en niet meer bij elkaar op visite gaan, terwijl het een griepvariant betreft. Een gemuteerde griep zoals ieder jaar.

Onderschat ik het dat mensen met onderliggende ziektes (soms deels eigen schuld!) en oudjes van boven de 80 sterven? Nee, uiteraard niet, maar stop ermee corona de schuld te geven. Deze griep kan net het laatste zetje zijn, nooit de oorzaak, zoals wederom de jaarlijkse griepvirussen dat al eeuwen doen. Door met die muilkorfjes steeds maar weer anderhalve meter afstand te houden, houdt men ook de hysterie in stand, terwijl er een simpel medicijn bestaat: hydroxychloroquine. Dit middel wordt al 60 jaar succesvol in combinatie met zink ingezet bij de bestrijding van malaria, zonder noemenswaardige bijwerkingen, En juist dit middel blijkt ook zeer effectief te werken tegen corona. Maar patiënten hiermee genezen is verboden, omdat de farmamaffia er niets meer aan kan verdienen. Het levensreddende middel kost nl. maar € 15,-. Ja, zo zit het precies.
En wat ook niet onvermeld mag blijven, is dat gezonde mensen die preventief vitamine C en D, aangevuld met pilletjes zink en selenium slikken, amper tot geen coronaklachten krijgen als het foute virus toch nog overspringt.

Hier kunnen kankerpatiënten intens jaloers op worden en verkeersdoden hebben ook al niet een vergelijkbare bescherming.

Je dan maar angstvallig letterlijk en figuurlijk gemuilkorfd verstoppen in slecht geventileerde bunkers, wachtend op een vaccin dat niet gaat werken, behalve als het om onbekende bijverschijnselen gaat. Waarom ik zo stellig weet dat de in alle haast in elkaar geflanste vaccins niet gaan werken, maar alleen de ellende gaan verplaatsen, is dat de griep tot nu toe ook nog nooit is verslagen en men na decennia ploeteren nog steeds geen afdoende vaccin tegen het Hiv-virus heeft kunnen ontwikkelen.

Mocht het nieuwe vaccin evenwel toch werken, dan mogen er gezien mijn opmerking over griep en Hiv, de nodige vraagtekens worden gezet bij agenda’s van bepaalde personen en ga ik wachten op een vaccin dat Magere Hein verslaat. Dan kan ik tot ver voorbij 112 van mijn welverdiende pensioen genieten, als dat dan al niet door onbenul Rutte is verkwanseld.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts