Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Coronavirus, een mutatie of een menselijk product?, 27-01-2020

In 2003 was er in Azië een epidemie, ontstaan uit een variant van het coronavirus. De Wereldgezondheidsorganisatie stelde vast dat de epidemie veroorzaakt werd door de corona-variant Severe Acute Respiratory Syndrome-related coronavirus (SARS-virus).

Eind 2019 vond in het Chinese Wuhan een uitbraak plaats van een tot dan toe onbekende variant van het coronavirus. Het kreeg de naam 2019-nCoV. De besmetting wordt in verband gebracht met een vismarkt in Wuhan, waar ook levende dieren, zoals otters, dassen en slangen, illegaal worden verhandeld.

Maar ook het hiv-virus leek uit het niets te zijn ontstaan. Ook toen wist men niet hoe dit zomaar kon ontstaan.
1) Aids is ontstaan doordat een eenzame man het met een aap heeft gedaan.
2) Aids is ontwikkeld om arme mensen uit sloppenwijken te verjagen, om zo nieuwe wijken te kunnen bouwen.
Het beste antwoord: Niemand weet precies hoe aids ontstaan is. Wel lijkt het zeker van de dieren af te komen. Vaccinaties zijn mogelijke een andere oorzaak. Onderzoekers waren naar Afrika gegaan om daar mensen tegen allerlei ziektes in te enten. De vaccins werden gemaakt op een ondergrond van gemalen apen-nieren. Er is een mogelijkheid dat er, terwijl het vaccin klaargemaakt werd, viruscelletjes in het vaccin terecht gekomen zijn. Na de vaccinatie zou het virus in de ingeënte mensen terecht zijn gekomen waardoor ze besmet werden.
Beide antwoorden zijn waarschijnlijk niet waar, al komt antwoord 1 volgens wetenschappers in de buurt. Toch weten we nog steeds niet zeker waar aids vandaan komt. De meest gangbare theorie op dit moment is dat hiv afkomstig is van chimpansees uit Kameroen. De gedachte is dat een jager werd aangevallen door de chimpansee. Daardoor vermengde zich het bloed, waarna de jager het hiv-virus heeft gekregen.

Genetisch gezien staan we heel dicht bij de apen maar ook bij de varkens. Hierdoor kan een virus zich vergissen en/of door mutatie zich zo aan passen dat het stapje naar de mens steeds kleiner wordt.
Virussen zijn onze grootste vijand volgens medici. Aids is een apenziekte; de volgende misschien varkenspest? Vogelgriep? blauwtong? Een ongelukkige mutatie van een virus en we zijn de klos.

Leuk al deze wetenschappelijke, semiwetenschappelijke en volkse verklaringen.

Wat wel vaststaat is dat een nazi-arts tijdens de oorlog al bezig was de al eeuwen bestaande, maar relatief onschuldige Borrelia-bacterie om te bouwen tot een gevaarlijk biologisch wapen. Toen de Amerikanen hem meteen na de oorlog naar de VS haalden en hem op een eiland voor de kust, in de buurt van het plaatsje Lyme, een hoogwaardig lab ter beschikking stelden, ontstond de Amerikaanse variant van de oeroude Europese Borrelia.
“Per ongeluk” ontsnapte deze bacterie en werd overgebracht naar het vaste land, waarna in Lyme de eerste Borrelia gevallen werden geconstateerd.
Omdat de medische wetenschap eerst onwetend was, daarna ontkennend reageerde en later schoorvoetend de symptomen onderkende, was er geen medicijn voorhanden, behalve een antibioticum. Dit moest wel binnen een beperkte tijd na de besmetting, zolang de bacterie nog niet verder was dan de bloedbaan.
Daarna is de patiënt ten prooi gevallen aan de farma, die een onmetelijk verdienmodel losliet op alle verschijnselen, met alle bijwerkingen van dien, waar weer andere giffen tegen werden voorgeschreven.

Niet de teek, maar de mens is de oorzaak van de Ziekte van Lyme, omdat er giga aan verdiend kan worden.

Wie weet hoe het met hiv, SARS en nu met de Corona is gegaan? Zomaar ineens van kameel op de mens? Van waterdieren op de mens? Lyme laat zien hoe het ook kan zijn gegaan, geruchten over een ontsnapt virus in Wuhan in China waart al als een besmettelijke ziekte (complottheorie) rond. Zie ook een voorspelling van Bill Gates Heeft Bill Gates andere belangen?

Het hele verhaal over de Borrelia-bacterie is terug te lezen in mijn derde boek Roerig evenwicht.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Mathijs op 19-03-2020 om 01:19 uur:

    https://www.alles-over-corona.nl/

  2. Mathijs op 19-03-2020 om 01:19 uur:

    <a href="https://www.alles-over-corona.nl/">Alles over Corona</a></p>

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts