Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Wisselwerking natuurlijke versus chemische geneesmiddelen., 06-07-2019

Goed dat er gewaarschuwd wordt voor de gevaren die natuurlijke geneesmiddelen kunnen hebben op reeds voorgeschreven en in gebruik zijnde farma-middelen.

Vaak hebben argeloze patiënten – die soms meerdere medicijnen per dag, inclusief de meegeleverde bijwerkingen, gebruiken - geen idee wat de uitwerking van natuurlijke, alternatieve geneesmiddelen heeft op de door de arts voorgeschreven middeltjes.

Als voorbeeld wordt het Sint-Janskruid genoemd. Dit zou de afbraak van chemo versnellen. Ook wordt het gebruik afgeraden in combinatie met antidepressiva. Het kan leiden tot slapeloosheid en nervositeit en maakt het risico op hallucinaties, agressie en zelfs zelfdoding groter.

Lees het laatste deel van deze laatste zin vanaf ’en’.. nog eens aandachtig. De risico’s op hallucinaties, agressie en zelfdoding zijn bekende bijwerkingen die regelmatig voorkomen bij antidepressiva. Het Sint-Janskruid zou deze ‘neigingen’ aanwakkeren, terwijl dit kruid zonder farma-gif deze bijwerkingen niet heeft.

Het denken van journalisten, maar jammergenoeg ook van de reguliere medicijnmannen/vrouwen is helaas volledig gericht op wat de farma voorschrijft. Immers zij hebben i.p.v. geneeskunde vooral medicijnen gestudeerd uit lesboeken die voor een deel tot volledig zijn samengesteld en gefinancierd door de farma-maffia.

De natuur bevat aantoonbaar zoveel goedwerkende middelen waar geen dure, chemische middelen voor nodig zijn.

Een mooi voorbeeld is het (tong)zoenen door aanstaande ouders. Volgens recent onderzoek is het voor de baby beter als de vrouw al een halfjaar voor de conceptie regelmatig met de vader zoent. Veel mannen dragen herpesvirussen bij zich die gevaarlijk zijn voor het ongeboren kind. Door te zoenen bouwt de moeder een resistentie op. Die geeft ze daarna door aan haar baby.

Een ander voorbeeld: Laat de chirurg tijdens en tot enkele minuten na een operatie bv 10 maden en 5 bloedzuigers los in de wond.
Dood vlees en wondvocht worden op natuurlijke wijze opgeruimd, omdat m.n. maden geen levend vlees eten.
Tijdens hun opruimwerkzaamheden scheiden beide diersoorten natuurlijke stoffen af die sterker en beter zijn dan chemische antibiotica.
Artsen willen er niet aan en farmaceuten kunnen hier geen geld aan verdienen!
Belangrijk is uiteraard dat er in dit voorbeeld 15 diertjes na het hechten van de wond in een potje terugkomen.

Hier kan geen medicijn, of vaccinatie tegenop.

Het wachten is op de krant of tv-uitzending waarin gewaarschuwd wordt voor m.n. de reguliere farmaproducten in combinatie met onschuldige natuurproducten.
Kortom, wanneer wordt er eens andersom gedacht?

We zijn als gebruikers volledig geïndoctrineerd. Ons denken is vertroebeld door lobbyactiviteiten van machtige farmaceuten.
Immers: een gezonde patiënt levert geen geld op en natuurproducten kunnen niet gepatenteerd worden.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Ann Loffens (zonder schroom!) op 07-07-2019 om 12:24 uur:

  Rients,

  Snotaap ik ben, dacht ik alles reeds te weten wat farmacie en de combinatie natuurproducten betreft.

  Dit even gezegd zijnde heeft homeopathie zo ook geen enkel homeopaat mezelf ooit ene sikkepit vooruitgeholpen! Zelfs niet na opvolging therapieën termijn! Waarom zou combinatie schadelijk kunnen zijn? Aldus die homo-psychopaten-artsen evenzo de reguliere artsen en apothekers en andere natuurmiddelen verkopers zou combinatie met fytotherapie/homeopathie en klassieke pillen nooit schaden. Ook natuurwinkels beweren hier te België dit standpunt Rients.

  Ik sta dus echt compleet verrast van hetgeen ik hier geïnformeerd krijg. Geweldig dat je ons onze gehersenspoelde hersenpan inlicht over de mogelijk gevaarlijke combinaties hiervan.
  Hier hetgeen ikzelf ervaren heb:

  Reguliere medicatie pillen of en depots hebben zowel mezelf als patiënt en mijn mede geliefde patiënten inclusief tweelingzus compleet kapot gemaakt! Des te meer psyche-neuro medicatie ze mijn zusje inspoten des te regelmatiger werd ik opgebeld dat tweelingzus haar zoveelste zelfmoordpoging onderging. Tot heden Vele tientallen jaren nadien dit tot heden geraak ik direct getriggert bij elke mug-auto en ambulance en zelfs bijhorende politie-wagen die passeert!

  Met regelmaat werd tweeling -onderweg zijnde van instelling naar instelling onderweg via mug gereanimeerd. omdat ze haar volspoten met pillen die haar suïcidaal maakte! Vele vriendinnen heb ik aan medicatie en andere dokters misbruiken teloor zien gaan! Ze pleegde vandaar allemaal zelfmoord! Misbruiken worden onderschat! Ze gingen net als zovelen naar artsen en klinieken door ontbrekende adulte ouders, erger t.g.v destructieve e.a gezinssituaties. En net als elke patiënt die buiten de instelling en gebrainwashte leerschool in leeft wordt iedereen tot dezelfde kip en hanen kam pluim geschoren of kortom waarheidsgetrouw geformuleerd geklit en gedood!! Letterlijk en figuurlijk!

  Vanwaaruit aldus mijn aanbeveling ‘Alternatief Staatsbestel’ en vandaar mijn empathie voor auteur Rients Hofstra zijn vele waarheid getrouw geschreven boeken. Ze zouden beter thuis horen bij politieke medische trillers onder waargebeurde verhalen! Een roman zou ik Rients zijn boeken echt niet geven.

  Als je je geliefde wil doden, laat ze opnemen in instellingen/klinieken. Wil je zelfmoord plegen? Laat je opnemen in klinieken en of hun verwante paviljoentjes. Wat ikzelf reeds tijdens mijn stage in klinieken doormaakte raakt me tot heden! Miljoenen mensen worden door de farmacie tot patiënt verweven en geloof me dierbaar, ‘zowel de medicatie als het werkzaam personeel, de farmacie fabrieken en hun verdelers zijn allemaal beulen! Ze verneuken je hele lichaam en geest! Ze dreven mezelf zo ook mensen tijdens mijn stage vroeger jaren reeds (1984) tot mummies. Mummies die afschuwelijk wegteren met farmacie ingrediënten vergelijkbaar met rattenvergif! Dat medicinaal vergif doet ook pijn doorheen elke vezel, orgaan, spier... kortom doorheen je hele lichaam en geest! Slechts een spartelend wormpje rest je nog, kapot verneukt door reguliere artsen, kruip je schoffelend van stoel naar bed.
  Het is meer dan mensonterend dat de mede investerende farmacie sponsors en staatsleden rijkelijke inkomsten verwerven met producten waar mensen zelfmoord tot zelfs moorddadig agressief door worden!

  Tijdens kliniek opname word klassieker getrouw opgedrongen reguliere medicijnen te nemen. Na ziekenhuisontslag bouwde zo ook ikzelf zoals destijds aangeleerd tijdens mijn stage die -gevaarlijke- medicijnen af. Tenminste als je die dodencellen in klinieken overleefde. Artsen gebruiken hun medicatie als wapen om zo ook nog bovenop hun honorariums en farmacie winsten seksuele daden op hun afgeslachte bovenop verkrachte patiënten hun seksuele sadistische kicks te bevrediging.

  Oververzadigd zijn zij, die elitaire farmaceutische bandieten, die gevoelige mensen i.p.v regulerende steun te bieden patiënten de wereld uitrukken door de gruwelijke nevenwerkingen die hun misdaden gedogen met zich meebrengen!

  Wat homeopathie betreft hielp het mij geen moer! Wat reguliere farmacie betreft verneukte hij mij tot onder de vloer!
  Wat holistische en eigen bereide natuurkruiden (brandnetels, rozenbottels...) betreft word ik er alsmaar gezonder door!

  Dit blog van je auteur Rients heeft mijn hersenpan een pak reconstructies opgeworpen.

  Jouw blogs zijn zo puur als de natuur. Geldwolven vrezen ons vandaar. Met ons bedoel ik. Inzichtelijke mensen vormen in ogen van daders nog maar door hun inzichtelijke intuïtie een bedreiging.

  Soms proeft de nasmaak van de dood (ziekenhuisopnames tgv een moeder met München by proxy) en farmacie beulen en artsen die gruwelijker waren dan een destructieve moeder op zich) nog steeds verlammend.

  Ann Loffens
  Yoeka die mij deze gruwels hielp overleven!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts