Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Waanzin ten top, 12-05-2019

Waar halen twee gele hesjesvrouwen de normen en waarden-onwaardige moed vandaan onze excellentie en premier aller Nederlanders de weledele heer Mark Rutte een hand te weigeren?

Alle media duiken erop alsof een coalitie van Russen en Chinezen bij Heiligerlee en de Mookerheide onze oostgrens oversteken. Na Sinterklaas en de Pietenrellen zijn de chocoladeletters alweer megagroot uit de letterbakken getrokken.

De media, slaafse verslaggevers van de (partij)elites konden er niet genoeg van krijgen alle hesjes collectief aan hun rechterhand door het slijk te trekken. Het zijn immers relschoppers zonder visie, zonder strakke organisatie, kortom: erg bedreigend voor de Haagse kaasstolp.

Onze veel geroemde minister-president, die ook internationaal furore maakte door o.a. een half kritisch zinnetje van enkele woorden bij Trump de microfoon in te wurmen, werd openlijk te kakken gezet. (Was de cameraploeg toevallig aanwezig en als eerste in het torenkamertje?)

Premier Rutte, die steeds als partijprominent bij elke verkiezing de zegeningen van uitsluitend de rijkeluisclub VVD aanprijst.

Premier Rutte die bijna als enige Nederlander alle buitenlandse beleggers samen een cadeautje van 2 miljard (elk jaar weer!) aan dividend-belastingvrijstelling gunt, alsof er geen voedselbanken bestaan.

Partijleider die voor verkiezingen alle werkende kiezers €1000 beloofde. En in een adem eraan toevoegde geen eurocent meer naar Griekenland te laten vloeien.

Als partijleider en premier alle criminele en half-criminele partijgenoten ruimhartig de hand boven de hoofden houdt. Een hand die werklozen en bijstanders eigenlijk niet mogen ophouden. Bijstandsgerechtigden die volgens onze VOC-premier ook nog eens geen vakantiegeld nodig hebben, want ze gaan toch niet.

Dit alles overziend (en dan ben ik nog godsliederlijk veel vergeten – het moet immers wel leesbaar blijven!) zal de conclusie zijn, dat onze welsprekende NIET door het volk gekozen premier een punt heeft als hij beteuterd 2 gele ‘aso’s?’ voorbij ziet stiefelen die zijn in onschuld gewassen zijdenzachte handje negeren.

Pilatus liet zich overtuigen een echte crimineel te sparen voor een wereldverbeteraar, door toen al zijn handen in onschuld te wassen. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Yoeka Ann Loffens op 13-05-2019 om 21:58 uur:

  Rients,

  Je bent zo gods- waardig.

  Je beschrijft klaar helder de gepamperde politiek.

  Jouw woorden sudderen na ‘als een vrijblijvend nadenkertje’.

  Merendeel mensen zijn de naam Pilatus rijk. Voornamelijk in de politiek worden mensen sluw weg geëerd. Na enkele maanden komt dan de hongerige ego- geslepen vos boven. De ware aard van het beest.

  Diegene die met hun hart de politiek ingezonden zijn worden geraffineerd buiten gebonjourd. Illegale praktijk trucjes worden gedogen...

  Diegene die met hun hart passie en competentie de politiek ingezwommen zijn, worden zonder pardon stank voor dank weggegomd.

  Mensen schreeuwen naar alternatieve wegen...Vandaar dat ikzelf mede achter jullie ‘Alternatief staatsbestel’ sta!

  Oprechte groeten.

  Yoeka Ann Loffens

 2. Rients op 13-05-2019 om 23:46 uur:

  Dank, Ann. Inderdaad, de politiek is in en in ziek en de burgers slikken en herkauwen hun leugens en bedrog als bitterzoete koek, stemmen rustig weer op de marionetten van de (partij)elites en verketteren om niets de bevlogen hesjesdragers.

 3. Theo Bouwman op 14-05-2019 om 16:32 uur:

  Een prachtige satire weer !

 4. Rients op 14-05-2019 om 17:54 uur:

  Dank je Theo. Soms denk ik dat het hele politieke machtsspel een karikatuur van een mislukte satire is, waarbinnen de spelers als marionetten zichzelf nog serieus nemen ook.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts