Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Moet Menno Snel Weg?, 06-12-2019

Nee, dat lost niets op. Immers daarna komt er een nieuwe vakinhoudelijke onbenul die zich een jaar lang moet inwerken en dan weer andere fouten gaat maken.

Evenwel is het beschamend dat eerder Eric Wiebes bij de belastingdienst een onherstelbare chaos achterliet en daarmee zelfs wegkwam. Als beloning mocht hij minister worden op een departement waar hij ook al geen verstand van heeft.

Vervolgens erfde Menno Snel zijn puinhopen en besloot in zijn ruim aanwezige onbenulligheid de Kamer niet of onvoldoende te informeren, zonder zich bewogen, geïnteresseerd en bevlogen te oriënteren bij hen die hiervan het slachtoffer werden. En hoe!

Maar de omhoog geglibberde partijtijgers hebben nog nooit met de poten in de maatschappelijke klei gestaan, kunnen zich niet voorstellen wat voor sommige mensen een tientje meer of minder per maand betekent. Immers een (wettelijk terecht??) wachtgeld van ruim €3.000,00 per maand naast circa €400,00 onterechte reiskostenvergoeding, ook per maand wordt op het loonstrookje bovenop een jaarvergoeding van meer dan een ton niet opgemerkt.

Kortom, als Snel, Wiebes of Rutte wordt weggestuurd, staan Klaas Dijkhoff of zat zielsverwanten ter linker of rechterzijde klaar de puinhopen verder te vergroten, waarbij de heers en verdeelgelden altijd dezelfde kant op gaan.

Willen we breken met de uitwassen van dit particratische systeem, moeten we ons niet blindstaren op D66, SP, PVV en FvD als zogenaamde vernieuwers. Ook zij streven macht na binnen dit burgers onvriendelijke systeem.

Burgeronvriendelijk, omdat gedupeerden een schier onmogelijke strijd moeten leveren tegen politici in ivoren torens en in dit geval de belastingdienst, dat in wezen een staat in de staat is.

Het is aan doorzetters als advocaat Eva Gonzalez Perez te danken dat het deksel van deze beerput openging waardoor Snel gerechtigheid gaat/laat plaatsvinden.
De carrièrepolitici hebben ruim zes jaar ellende laten passeren, vooral denkend aan hun toekomst, tot op het laatste moment. Zelfs toen kon Menno S. zich niet empathisch opstellen en bleef formeel het falende beleid verdedigen. Hij kwam er mee weg, want ja ontslag zou een kabinetscrises kunnen betekenen en dat is niet gunstig gezien de peilingen.

Dus gewoon maar weer wachten op het volgende debacle dankzij vakinhoudelijke blunders van onbenullen die pretenderen het volk te dienen. Tenzij het Alternatief Staatsbestel wordt ingevoerd. Dan wordt alles anders, beter, democratischer, deskundiger en wel transparant. Immers AS is links noch rechts en heeft ingebouwde referenda.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts