Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Beleid in het belang van toekomst onze jeugd., 08-07-2019

Wat is het toch nobel dat veel beslissingen genomen worden ten behoeve van onze jeugd. Immers zij hebben toch de toekomst?

Ja ons jonge grut is de generatie die het in de toekomst moet overnemen. De generatie die de huidige werknemers, leidinggevenden en beleidsbepalers op termijn moet vervangen.

We moeten het milieu redden in het belang van onze kinderen.
We moeten de pensioenen bevriezen, om de huidige generatie later ook perspectief te kunnen bieden.
We moeten onze jeugd nu vaccineren om ze later te vrijwaren voor ‘normale’ kinderziektes.
Maar wie hebben het milieu vernaggeld, wie hebben de pensioengelden opgebracht en welke bijwerkingen spuiten we bij de jeugd mee naar binnen?

De jeugd heeft de toekomst! maar over welke jeugd hebben we het dan?

Rond een half miljoen kinderen leven in Nederland onder de armoedegrens. Wat hebben zij aan de toekomst in termen van pakweg 40 jaar? Ze willen nu lid worden van een sportclub, mee kunnen doen met verjaarspartijtjes, af en toe nieuwe kleren mogen dragen en jaarlijks met het gezin op vakantie, desnoods in Drenthe.

Wat is het voordeel van vaccineren, als op jonge leeftijd de bof, rodehond en waterpokken een levenslang natuurlijke bescherming kunnen bieden? Echter met de injecties stijgt de kans dat autisme, hooikoorts, eczeem en maag & darmkwalen meegespoten worden!

Waarom werd overwogen buitenlandse aandeelhouders van bv Shell, Unilever en andere multinationals belastingvrijstelling te geven op hun behaalde dividendrendementen? De geraamde kosten per jaar 2 miljard.
Intussen schreeuwt het onderwijsveld om extra leerkrachten. Op dit moment vreest men met een tekort van 3500 leraren het schooljaar te moeten starten.
En dan vooral in achterstandsbuurten van de grote steden.
Nog maar vier dagen naar school en onbevoegden voor de klas is vast in het belang van onze jeugd.

Kan het zijn dat in Den Haag doorgeleerde, maar vakinhoudelijke onbenullen de foute lijnen uitzetten?
In het ASsysteem zou alles anders, beter?! kunnen worden. Dan komen de burgers (dus ook de jeugd) centraal te staan i.p.v. carrièrepolitici en partijelites, die totaal geen feeling hebben met wat er echt speelt onder de bevolking.
Lees vooral het ruwe raamwerk onder de link en bekijk enkele interviews.

Na invoering van ’t ASsysteem kan er gericht aan armoedebeleid worden gedaan, zou kwalitatief beter onderwijs weer aantrekkelijk kunnen worden, m.n. ook voor mannen en zou een partijonafhankelijke specialist op het Min. van de zorg hele andere prioriteiten stellen. Het kan zoveel beter, ook voor de jeugd! Vooral voor de huidige jeugd nu en op de lange termijn.

En dan heb ik het nog niet eens over de pedonetwerken waarbinnen prominenten uit de elite ogenschijnlijk hun gang kunnen gaan! Jeugdige slachtoffers die levenslang getraumatiseerd verder moeten. Over welke toekomst ging 't ook al weer?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Ann Loffens op 09-07-2019 om 00:33 uur:

  Jouw laatste zin Rients lijkt makkelijk om een adequaat antwoord omtrent te dienen:
  “Straks rest enkel nog een getraumatiseerde toekomst voor onze kroost.

  Bijna alle getraumatiseerde jongeren herhalen tijdens hun adult geachte leeftijd (zelf)destructieve overleving strategieën. Jammerlijk in destructieve fases, waar elkeen rondom hen zich aan bezeerd en op hun beurt verder doorgeeft.

  Deze natuurlijke onnatuurlijke verschijningen (pedo seksuele en andere seksuele medische en door opvoedkundige misbruikers aanpakken lijkt mij een belangrijker prioriteit dan jongeren betogingen om milieu welzijn tegen zwerfvuil. Wij weggesmeten jongeren (en weggeteerde ouderen) zijn belangrijker toch dan weggesmeten blikjes e.a zwerfvuil. Daarvoor gaan zou een jeugd toekomst in balans kunnen houden en blikjes in de natuur en andere wantoestanden als vanzelfsprekend kunnen vermeden worden.

  Er hoeven geen wapens noch andere rancunes gebruikt om elkaar de hand te geven. Een hand een hart tegen medische e.a. menselijke en dierlijke misbruikers! Al was het slechts symbolisch als teken van toekomstig leven en daarvoor te gaan! Vandaar mijn sympathie voor Alternatief staatsbestel! Reik je hand open je hart en open vandaar deze blog en verwante boeken mensen lief! Zie zo ook You tube Rients Hofstra.
  Yoeka en Ann Loffens

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts