Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Vaccineren of niet?, 05-04-2018

Enkele feiten en een gastbijdrage van Wil. (wil liever zonder achternaam genoemd worden)

 Ervaring van een moeder, verteld door Wil:

Ik zag hoe mijn mooie zoon na zijn vaccinaties achteruitging tot aan autisme.
Toen hoorde ik dat er een enorme verhoging was in het aantal vaccins dat aan kinderen werd gegeven, vlak voordat mijn zoon werd geboren (2002).
Toen hoorde ik dat een vaccinatierechtbank miljarden heeft toegekend aan Amerikaanse kinderen die beschadigd zijn door vaccins.
Toen hoorde ik dat een 'standaardletsel' van vaccins hersenbeschadiging is.
Toen hoorde ik dat tienduizenden ouders precies dezelfde ervaring hadden met hun kind als ik met de mijne had. Toen leerde ik dat een immuun activatie-gebeurtenis tijdens kritieke fasen van hersenontwikkeling autisme kan veroorzaken.
Toen leerde ik dat vaccins op een unieke manier heel geschikt zijn om immuun activatie te veroorzaken, en dat ze gegeven worden tijdens kritieke fasen van hersenontwikkeling.
Ooit zal dit het stomste voor de hand liggende ding ooit zijn (baby's injecteren met iets dat hersenschade veroorzaakt en men zich zal afvragen waar alle hersenschade vandaan komt).

Uit Vaccineren of niet? Van Marcel Messing:

‘Dr.Viera Scheibner, internationaal bekend vanwege haar onderzoek naar de relatie tussen wiegendood en vaccinaties is van mening dat er onmiddellijk een einde gemaakt zou moeten worden aan alle vormen van vaccinatie. In haar boek ‘Vaccinatie’ schrijft ze o.a. over de inhoud van vaccins. Mensen die weinig tijd hebben om zich in het onderwerp vaccinatie te verdiepen wordt aangeraden dit boek in ieder geval wel te lezen.
Het is niet alleen een must voor ouders, artsen en verpleegkundigen, maar ook voor politici en beleidsbepalers.
Samen met 2 andere bronnen (Baarmoederhalskanker van researchjournalist Rover en Informdchoice) Vatten we deze drie bronnen samen, dan blijken vaccins uiterst giftige stoffen te bevatten, bestaande uit bacteriële of virale bestanddelen. In de lijst komen o.a. deze ingrediënten in vaccins: formaldehyde, aluminiumfosfaat, aluminiumhydroxide en het conserveermiddel thiomersal (bevat kwik!) Nederlandse vaccins zouden geen thiomersal bevatten behalve in het tetanusvaccin. Thiomersal wordt wereldwijd in relatie gebracht met o.a. autisme, hartziektes, hyperactiviteiten en zenuwaandoeningen. Ook in het vaccin tegen de Mexicaanse griep zit thiomersal volgens de Washington Post.
Dr. Sherri Tenpenny, een internationale autoriteit op het gebied van vaccins, waarschuwt voor nog meer en andere gifstoffen: het conserveermiddel polysorbaat 80, dat heftige allergische reacties kan geven, triton X100 (een sterk soort zeepsop), synthetische hars die allergieën veroorzaakt en het antibioticum gentamycine.
In het antigriepvaccin van Novartis zit o.a. MF59 en Tween 80. Ratten die met MF59 werden ingespoten raakten verlamd in hun achterlijf.

In het boekje 'Vaccineren of niet' staan veel meer wetenswaardige dan wel schokkende feiten: een aanrader.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts