Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Principe verzamelpunt, 14-11-2018

Elk object (van molecuul tot een ster) heeft zijn eigen energieveld met banen.

De 'banen' rond de aarde zijn het meest bekend. Op getekende plaatjes zien we magnetische banen rondom de aarde die op de Noordpool en de Zuidpool bij elkaar komen. Dat zou je de 2 verzamelpunten van de aarde kunnen noemen. Of een wit blad over een staafmagneet met ijzervijlsel. De ijzerdeeltjes laten ovale banen zien van de magneetnoordpool naar de magneetzuidpool. > De verzamelpunten.

Het magnetisch Noordpoolpunt zou in de ideale omstandigheid overeenkomen met de geografische Noordpool. Helaas stuurt het kompas de Poolreiziger tegenwoordig naar een locatie enkele honderden kilometers van de geografische Noordpool.
Het gevolg van deze verschuiving is de onrustige aarde, maar ook andersom: de vele aardbevingen, tsunami’s, de opwarming, de wijzigende golfstromen, etc. kunnen het aardse verzamelpunt verplaatsen.

Bij de mens idem. Door omstandigheden buiten het lichaam (stress, boosheid, verslaafdheid) of binnen het lichaam (milt, darmen, longen, huid, kanker, ME, epilepsie, etc.) zal het verzamelpunt niet meer op de ideale plek zitten.

De energiebanen komen op de rug ergens tussen de schouderbladen binnen en verlaten het lichaam ter hoogte van de thymus. Dus 2 verzamelpunten gelijk de Noord- en Zuidpool.

Maar helaas zitten deze punten bij bijna niemand precies op de juiste plek door eerdergenoemde of nog andere oorzaken. Niet ongewoon is dat het verzamelpunt aan de voorkant wel op twee verschillende locaties kan zitten.

Door het verzamelpunt(en) terug te plaatsen ter hoogte van de thymus, kunnen de voorwaarden geschapen worden de bewuste kwaal een boost richting herstel te geven.

Therapeuten die hiervoor speciaal zijn opgeleid kunnen het verzamelpunt terugplaatsen naar de juiste plek, waardoor gelijk verbetering optreedt, maar het kan ook pas na dagen merkbaar zijn.

Mijn vrouw en ik zijn opgeleid om te mogen corrigeren. De resultaten variëren van heel mooi tot spectaculair door (kort door de bocht) 3 stevige tikken op de rug terwijl een rozenkwartssteen ter hoogte van de thymus wordt gehouden. Geen operaties en geen farma-verrijkende pillen nodig!

Zijn er nog vragen neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier hier op deze site.
Het boek “Mijn Verzamelpunt” van Hermen Grondijs gaat hier uiteraard dieper op in met meer uitleg, zeer veel voorbeelden en resultaten.
Dit boek is op een luchtige doch wetenschappelijk verantwoorde wijze geschreven waardoor het ook voor belangstellende leken goed leesbaar is.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts