Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Uiteraard moet de ziektekostenpremie fors omhoog, 02-11-2017

Door vergrijzing, dure medicijnen en om niks naar de huisarts lopen stijgen de zorgkosten.

Of toch niet?

Maar echt duur wordt de zorg dankzij mensen als Rob Wouters en Sander Spijker (ja, de man van Edith Schippers). Deze laatste geeft specialisten cursussen om zo gunstig (niet in het belang van de patiënt en de zorg) mogelijk te declareren. Hij verschaft specialisten hele schema’s om ten koste van de zorgpremie alle mogelijke eigen zakken te vullen. Spijker heeft zich ten koste van de zorg verrijkt, waarvan Edith Schippers uiteraard op de hoogte is.

Rob Wouters is een ander geval, zie FD van 1 nov. Deze oogarts lijkt ogenschijnlijk de meest sociale specialist te zijn die we in Nederland kunnen tegenkomen. Hij incasseert geen euro als bestuurder van de Stichting Oog voor Zorg. Nobele naam voor zo'n stichting, toch?

Maar wat blijkt? Deze stichting had een omzet van €8,3 miljoen in 2016 met een resultaat van 0 euro en Wouters als onbezoldigde bestuurder. Tot zover is alles voor de overheid te volgen. Alles daarna is schimmig en aan het overheidsoog onttrokken

De stichting besteedt de zorg uit aan Oogcentrum Noordholland bv wat wordt bestuurd door Maneschijn Holding bv. Alle aandelen hiervan zijn in handen van Optimum Care Concultancy bv. En deze bv wordt bestuurd door ……… juist, door Rob Wouters. Dit bedrijf heeft een eigen vermogen van let wel: €6,7 miljoen (2016)

Alle aandelen zijn in handen van? Alweer juist: van Rob Wouters. Wat nou Oog voor Zorg? Oog voor ‘t uitkleden van de zorg. Oog voor diepe broekzakken.

De zorg kan veel goedkoper door in te zetten op preventieve zorg, aanpakken van de farmareuzen en zorgratten aan de schandpaal te nagelen.
Misschien is dat pas mogelijk na invoering van een alternatief staatsbestel

Dan kan de zorgpremie juist omlaag Mark Rutte!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. theo bouwman op 02-11-2017 om 22:08 uur:

  Hoi Rients,
  Wat is de bedoeling van het Alternatief Staatsbestel.

 2. Rients op 02-11-2017 om 22:46 uur:

  Hai Theo,

  Proberen de doelstellingen te realiseren door dit geheel met zoveel mogelijk mensen af te dwingen. Je kent het nog als de Pluchen Revolutie.

 3. Loffens op 14-03-2018 om 19:27 uur:

  Jij Rients verdient een applaus voor jouw onthullingen omtrent de wansmakelijke zorgbeleiders die de mensen blind maken! Je zou voor minder oogproblemen krijgen met al die giftige farmacie en vertekende campagnes waar tot heden nog zo veel believers in trappen.

  Betreurenswaardig, dat zo ook niet blindstarende burgers her en der klagen over wat al deze wantoestanden die zich feitelijk voordoen in de medische zorg, politiek....betreft, echter constateer ikzelf vaak het feit dat slechts enkelingen waaronder jij Rients onrecht aan de kaak durven te stellen. Jammer, zonder enige ruggensteun van klagende, slapende of en gemanipuleerde burgers.

  Massa mensen/patienten in wachtzalen doen redhtstreeks hun beklag bij me (overkomt mij reeds als jong kind een open klankbord te zijn!) en stellen mij als jonge en intussen oude snotaap de vraag “waarom doet niemand iets aan dit gigantisch onrecht in de medische wereld?” Als ik hierop repliceer dat er wel degelijk -enkelingen- auteurs wantoestanden actief aanpakken deinzen ze bangelijk weg alsof ze onder hun stoel onderuit gehaald worden. M.a.w “mensen laten zich liever verder verblinden dan voor hun recht en tegen onrecht te ijveren!.” Deze blindheid betreur ik ten zeerste.

  Groeten,

  Ann Loffens

 4. Rients Hofstra op 15-03-2018 om 13:10 uur:

  Hai Ann, Er gaat giga veel fout in de zorg wat onder dikke lagen tapijt verder ettert. De farmamaffia bedekt alles met een besmeurde mantel der liefde omdat het verdienmodel met allerhande kwalijke bijwerkingen anders in gevaar komt. Er is nog zoveel te winnen, er wordt al zoveel verloren. Blijf een klankbord voor al diegenen die dat nodig hebben, het kan juist het verschil maken.

 5. Holemans op 15-03-2018 om 14:20 uur:

  Waaaah. “Klap op de vuurpijl Ann!” Als het immers puntje bij paaltje komt deinzen de vragende klagende mensen terug omdat ze eens geconfronteerd worden met krachtige initiatiefnemende mensen als auteur Rients die de koe bij de hoorns pakt bang zijn dat corrupte macht elitaire leden hun macht gaan uitspelen. En waar gezondheid vaak kwestie van leven en dood betreft blijven patiënten hun corrupte hulpverleners ziekenhuizen artsen/chirurgen hun voeten en met honing besmeren.

  Via Ann vang ik sporadisch lukrake woorden van Rients Hofstra op en het genoegd mij dat Ann blijkbaar niet alleen worstelt tegen onrecht!

  Groeten

  Kris Holemans

 6. Rients Hofstra op 15-03-2018 om 14:59 uur:

  Dat nog bij velen de schellen geopend dienen te worden is evident. Ik kan je echter enigszins geruststellen, Ann en ik zijn niet de enige 2 roependen in de Beneluxe medicijnenwoestijn.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts