Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Uiteraard moet de ziektekostenpremie fors omhoog, 02-11-2017

Door vergrijzing, dure medicijnen en om niks naar de huisarts lopen stijgen de zorgkosten.

Of toch niet?

Maar echt duur wordt de zorg dankzij mensen als Rob Wouters en Sander Spijker (ja, de man van Edith Schippers). Deze laatste geeft specialisten cursussen om zo gunstig (niet in het belang van de patiënt en de zorg) mogelijk te declareren. Hij verschaft specialisten hele schema’s om ten koste van de zorgpremie alle mogelijke eigen zakken te vullen. Spijker heeft zich ten koste van de zorg verrijkt, waarvan Edith Schippers uiteraard op de hoogte is.

Rob Wouters is een ander geval, zie FD van 1 nov. Deze oogarts lijkt ogenschijnlijk de meest sociale specialist te zijn die we in Nederland kunnen tegenkomen. Hij incasseert geen euro als bestuurder van de Stichting Oog voor Zorg. Nobele naam voor zo'n stichting, toch?

Maar wat blijkt? Deze stichting had een omzet van €8,3 miljoen in 2016 met een resultaat van 0 euro en Wouters als onbezoldigde bestuurder. Tot zover is alles voor de overheid te volgen. Alles daarna is schimmig en aan het overheidsoog onttrokken

De stichting besteedt de zorg uit aan Oogcentrum Noordholland bv wat wordt bestuurd door Maneschijn Holding bv. Alle aandelen hiervan zijn in handen van Optimum Care Concultancy bv. En deze bv wordt bestuurd door ……… juist, door Rob Wouters. Dit bedrijf heeft een eigen vermogen van let wel: €6,7 miljoen (2016)

Alle aandelen zijn in handen van? Alweer juist: van Rob Wouters. Wat nou Oog voor Zorg? Oog voor ‘t uitkleden van de zorg. Oog voor diepe broekzakken.

De zorg kan veel goedkoper door in te zetten op preventieve zorg, aanpakken van de farmareuzen en zorgratten aan de schandpaal te nagelen.
Misschien is dat pas mogelijk na invoering van een alternatief staatsbestel

Dan kan de zorgpremie juist omlaag Mark Rutte!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. theo bouwman op 02-11-2017 om 22:08 uur:

    Hoi Rients,
    Wat is de bedoeling van het Alternatief Staatsbestel.

  2. Rients op 02-11-2017 om 22:46 uur:

    Hai Theo,

    Proberen de doelstellingen te realiseren door dit geheel met zoveel mogelijk mensen af te dwingen. Je kent het nog als de Pluchen Revolutie.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts