Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Onkunde en nepotisme, 21-06-2017

Hammerstein bekritiseert waar Hiddema toetrad.

Dat ons politiek systeem niet deugt is wel duidelijk. Maar wat we het Haagse gedoe spastisch steeds maar democratie blijven noemen is opmerkelijk: niemand doet er iets aan.

De gelatenheid is groot, de afschuw vele malen groter wanneer weer excessen boven komen drijven. Maar er iets aan doen: ho maar! Want er is toch geen alternatief? De hoge heren doen toch maar wat hen voor de voeten komt.

Hammerstein gaat de juridische strijd aan tegen de gemeente Amsterdam. Hij ergert zich al tijden groen en geel aan het afval in de stad, noemt het stadsbestuur ‘onbekwaam’ en wil het voor het gerecht dagen.

En dan gaat het slechts om afval in onze hoofdstad. Staat in geen verhouding tot de onkunde van o.a. Hennis, Van Rijn, Schippers, Blok en Sander Dekker

Neem Loek Hermans. is hij zielig omdat hij een jaar na het overlijden van zijn vrouw eindelijk politiek zwaar onder vuur komt. 40 Jaar lang balanceerde hij langs de politieke rand van geloofwaardigheid.

Recentelijk werd hij als senator aangesproken op zijn vele commissariaten. Hij had te maken met onsmakelijke zaken zoals daar recentelijk waren:

Wat strafbaar is moet de rechter bepalen, maar dat hier (smerige) spelletjes waar veel geld mee gemoeid worden gespeeld is wel duidelijk. Zijn in een land met 17 miljoen inwoners zijn twee dochters achtereenvolgens de enige 2 perfecte kandidaten voor het assistentschap in het torentje?

Dit is een greep uit het recente verleden van de Hermansjes, slechts een zeer kleine greep uit de vele andere landelijke en lokale misstanden.

Dat Zutphen deze politieke charlatan niet als burgemeester moest (alweer een partijpolitieke benoeming) siert de stad, maar werd door vriend en partijgenoot Ed Nijpels woedend afgedaan met de woorden: ‘Dit is een dieptepunt in het openbaar bestuur. Het zijn labbekakken.’

Na Hermans staat weer een andere Hermans op, daarnaast nog een en op veel andere plekken ook een groot aantal.

Het volk kijkt ernaar, klaagt er even over en gaat weer door waar het mee bezig was.

Er verandert niets als we er niets aan veranderen. Dus denk eens anders!

Denk in termen van het Pluchen Revolutie-systeem

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts