Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Complottheorie: Israël is IS, 10-06-2017

Het politieke geharrewar in Den Haag is kinderspel vergeleken bij de wereldwijde brandhaarden, m.n. daar waar IS de vuurtjes opstookt.

Een van de meest explosieve brandhaarden woedt in het Midden-Oosten en lekt steeds verder om zich heen. Maar vreemd genoeg blijven de IS-aanvallen buiten de Israëlische landsgrenzen. (Is het toeval dat het voorste 3e deel van de naam Israël IS is?)

Het Westen vreest de expansie van de Islam en de terreur van IS, maar de meeste IS-slachtoffers vallen juist in het Midden-Oosten. Verreweg de meeste doden en gewonden vallen onder de volgelingen van Allah en zijn profeet Mohamed.

De invliegactie in de Twin-towers was koren op de molen van het oorlogszuchtige Amerika, waar een slecht toneelspelende George W. Bush zich liet marionetteren om schurkenstaten aan te wijzen en wraak te nemen.

Veel landen steunden hem, waaronder Nederland. Mark Rutte riep stoer dat we in oorlog zijn. De VS werd/wordt massaal militair gesteund.

Is het raar dat tijdens een oorlog wordt aangevallen? De aanslagen in Europese steden zijn walgelijk, verderfelijk en onvergeeflijk, maar weer niet zo vreemd. We zijn immers in oorlog en o.l.v. Amerika worden in het Midden-Oosten diverse (drone)aanvallen uitgevoerd waarbij het aantal slachtoffers daar die in de Europese steden verre overtreft.

Maar ook IS houdt daar aardig huis. De stichting van het kalifaat heeft er duizenden moslimlevens gekost.

Zou een geheime tak van de Mossat en een nog geheimere afsplitsing van de meest geheime dienst uit Amerika IS aansturen? Op de Twin-towers en de marathon van Boston na zijn de VS en Israël bespaard gebleven voor moslimterreur en zijn de internationale verhoudingen op scherp gezet.

Veel westerse landen hebben inmiddels grote anti-moslimpartijen, de moslimhaat is ongekend terwijl de moslims in de schurkensteden elkaar uitmoorden.

Daarnaast zijn de vriendschappelijke betrekkingen tussen Amerika en het meest verderfelijke land Saoedi-Arabië wel erg opmerkelijk.

Niet uitgesloten zal zijn dat de PVV gesponsord wordt door IS(raël) om haat te zaaien en de publieke opinie te beïnvloeden. Om die reden dus terecht (voorlopig) buitengesloten door alle Nederlandse politieke partijen.

Maar dit is allemaal niet echt zo uiteraard. Het zijn complottheorieën, Amerika treft nergens blaam. En Mark Rutte kan straks als een geniaal strateeg de PVV binnenboord halen. Allemaal in het landsbelang. Dat begrijpen bedrogen kiezers uiteraard meteen. Partijelites geven we 4 jaar lang ons vertrouwen. Dat ze ons niet vertegenwoordigen nemen we op de koop toe, zij regelen en regeren, het volk volgt morrend en mopperend.

Of is deze laatste alinea ook al complotdenken?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts