Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Autisme en kanker door vaccinatie?, 26-07-2017

We kunnen ophouden de term "Autisme" te gebruiken. De term "Vaccine Induced Brain Damage" drukt uit wat er werkelijk aan de hand is.

De Amerikaanse doctoren Gonzalez en Bradstreet deden onderzoek naar het behandelen van autistische kinderen met het enzym GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor). GcMAF is een enzym dat door ons eigen lichaam geproduceerd kan worden. Macrofagen (een type witte bloedlichamen) hebben dit enzym nodig voor het activeren van natuurlijke afweren tegen een 20-tal ziektes waaronder autisme en kanker. GcMAF fungeert als de overdrive contactsleutel in macrofagen waardoor zij in staat zijn o.a. kankercellen te herkennen en op te eten. 

Gonzalez en Bradstreet behandelden 1800 autistische kinderen met GcMAF en behaalden een genezingspercentage van 85%. Uit verder onderzoek bleek dat al deze kinderen extreem hoge niveaus van het enzym Nagalase in hun bloed hadden, en dat dit enzym via vaccins in het lichaam geintroduceerd was. 
https://gcmaf.se/autism/

Nagalase is een enzym wat door kankercellen wordt geproduceerd om de productiefaciliteiten van GcMAF in het lichaam te vernietigen. Het is het afweersysteem wat kanker heeft tegen ons immuunsysteem. Bradstreet en Gonzalez toonden aan dat dit kankerenzym door de pharmaceutische industrie opzettelijk aan vaccins wordt toegevoegd om onze natuurlijke afweer tegen kanker te verlammen om zo grotere winsten te kunnen behalen met de verkoop van chemokuren, welke door dezelfde vaccinproducenten worden geproduceerd. 
http://www.hdri-usa.com/tests/nagalase/

Het is vergelijkbaar met de tabaksindustrie die kankerverwekkende stoffen aan tabak toevoegen om de verslavende- en afhankelijkheidseffecten van nicotine te vergroten. 

Gonzalez en Bradstreed stonden op het punt hun onderzoeksresultaten te publiceren en hadden daarover contact gehad met 14 andere doctoren voor peer review van hun onderzoekspublicatie.
Kort daarop kregen Gonzales en Bradstreet een inval van de Amerikaanse Food and Drug Administration (de pharmaceutische industrie bulley) die hun boekhouding, onderzoek en correspondentie in beslag nam. Een week later werd het enige laboratorium dat GcMAF produceerde op last van de overheid gesloten en waren alle 16 betrokken artsen vermoord of spoorloos verdwenen. 
Hier het artikel in het Engels

Sindsdien wordt er gemiddeld elke twee weken een arts die zich hiermee bezig is gaan houden vermoord.
Alles over GcMAF en Nagalase, inclusief het spoor van dode artsen, is op internet te vinden als je googled naar GcMAF, Nagalase en Vaccine. Er zijn ook veel video's op YouTube te vinden die over dit onderwerp gaan.
Bekijk dit eens over holistic doctors

Wij worden door de pharmaceutische industrie van kinds af aan ingezaaid met kanker om daar op latere leeftijd de vruchten van te plukken in de vorm van de verkoop van chemokuren.
Hier een artikel uit 2015

Het regime "von Amsberg" gebruikt de pharmaceutische industrie tegen het "vergrijzingsprobleem" en maakt mensen door middel van vaccins ziek om ze later voortijdig te euthaniseren met chemokuren. Dan hoeft er niet zo lang pensioenpremie uitgekeerd te worden.

Dit artikel is integraal overgenomen. Er is niets van mij bij, behalve de titel.
Ik heb de kennis niet en de wijsheid zeker niet in pacht, maar het zou zomaar zo kunnen zijn.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Janna op 27-07-2017 om 02:19 uur:

    Dit zou toch wel heel erg zijn. Te erg om te geloven. Soortgelijke berichten kwamen wel eerder langs.

  2. suzanne op 31-10-2017 om 22:14 uur:

    Waar kan ik Gcmaf vinden voor mijn zoon met autisme?

  3. Rients op 31-10-2017 om 22:57 uur:

    Tik: gcmaf kopen in op Google en je krijgt meer info.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts