Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Sprookjes Brexit en Wilders, 12-07-2016

Niets is wat het lijkt, Wilders droomt verkeerd en een Brexit gaat er echt niet komen.

Brexit.

Het grootkapitaal is niet gebaat bij een Brexit en Merkel, de baas van de EU, tolereert geen afvalligen.
Als GB volledig uit Europa stapt, klappen de banken in Londen. Niet in hun handen, maar met elkaar in elkaar! Daar worden de Rothschilds en alle Gold- & Sachsmannetjes niet vrolijk van.
De koers van het pond en de aandelenkoersen gaven al paniekerig een voorzet. De kleine beleggers gingen met verlies verkopen, omdat ze geloven in een raadgevend referendum. De grote jongens profiteren al een week van die lage koersen; zij weten dat een Brexit nooit zal plaatsvinden.

Merkel.

Deze domineesdochter zal nooit toestaan dat GB met voor dat land gunstige voorwaarden de EU kan verlaten. Dat zou een domino-effect bij andere verstandige landen kunnen opleveren. Als ook Nederland, Oostenrijk, Finland en Denemarken willen exitten, stort de droom van Duitsland volledig in. Wat Hitler gewapenderhand niet lukte is de Duitse leiders sinds 1945 wel gelukt, met Brussel als nieuwe Duitse hoofdstad. Exitten is geen optie: Hotel California!

Theresa May.

Deze domineesdochter kan niet anders dan luidop zeggen dat het volk heeft gesproken. Dus gaat GB onder haar leiding naar Brussel. Niet om een Brexit er door te jassen, maar om onhaalbare eisen te stellen. Zoveel dat vooraf duidelijk wordt dat de EU en GB het nooit eens zullen worden.
May wil niet de geschiedenisboekjes in als de uitverkoopster van haar land. Een directe Brexit is zeer nadelig voor GB. Niet meer de voordelen (giga subsidies voor de boeren) maar wel veel extra lasten. Handelsbarrières en pesterijen o.l.v. Merkel zullen May's lot zijn. No way.

Merkel versus May.

Merkel zal aldus niet de deur openzetten voor kandidaat Exitters. Daarom zal ze GB keiharde eisen stellen, waar May nooit mee akkoord gaat. Een een-tweetje M & M dus.

En dan Wilders.

Hij zou met of zonder Brexit graag een Nexit willen. Hoewel in GB veel inwoners vanwege het moslim- en vluchtelingenprobleem een Brexitstem uitbrachten, is dat bij Wilders de enige reden.
Wilders schijnt iets tegen de Islam en Islamieten te hebben. Hoewel daar best regelmatig vraagtekens bij gezet mogen worden, zeker als het om het kalifaat en IS gaat. Elk geloof heeft zijn extremisten of heeft ze gehad. Historisch gezien zijn de katholieken ook geen lieverdjes geweest met een eeuwenlang in stand gehouden inquisitie. (Is pas enkele jaren geleden 'officieel' opgeheven)

Wat Wilders niet weet.

Het is zeer wel denkbaar dat IS 'onze' PVV anoniem financieel ondersteunt. Met slechts één niet betalend lid wordt de kas in ieder geval niet gespekt. Dus wie doet dat stiekem wel? Juist: waarschijnlijk IS.

Strategie IS.

Als IS organisaties als PVV & Vlaams Blok diep in het geheim sponsort, vaart zij daar wel bij. Want door een tweedeling te creëren tussen autochtonen en Nederlanders/Belgen met allochtone roots, wordt er automatisch haat gezaaid, ook al wordt dat alom ontkend.
Het gevolg is dat goedwillende moslims gematigd kritisch worden, gematigden extremistischer en extremisten bereid zijn de wapens op te nemen. Precies dat is waarom IS geld in de PVV zou willen steken.
Wilders snurkt verder en roeptoetert in zijn slaap wat hij níét wil, maar IS juist nastreeft.
De onmenselijke IS-misdadigers uit het Midden Oosten zijn Geert strategisch ver de baas. Ze krijgen voor een paar grijpeuro's wat ze willen: Rutte verklaarde IS zelfs de oorlog met electorale dank aan Wilders. Bingo katholieke Geert. (Jezus predikte volgens mij vrede & verdraagzaamheid, bood na zijn rechter tevens zijn linker wang aan en wilde alle zwaarden omsmeden tot ploegen.) Misschien wel aardig om dit laatste ook bij CDA, CU & SGP neer te leggen.

Kortom, denk eens anders, denk eens dwars!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts