Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Kwakzalvers en medicijnmannen, 05-08-2016

De vereniging tegen kwakzalverij geniet heimelijk van de fouten van Dr. Ross. Waar fouten worden gemaakt wordt naderhand gehakt gedraaid. Ter meerdere eer en glorie van de farmamafia.

Kwakzalver

Een kwakzalver is een niet afgestudeerde hulpverlener, die meestal niet gebruik maakt van de reguliere giffen. En dat kan fout gaan. Een zeiltocht naar de VS met beroepszeelieden kan ook fout gaan. Een automobilist die even niet oplet kan ook fout gaan. Kan een reguliere arts of specialist nooit fout gaan?

Reguliere arts/specialist

Afgestudeerd in medicijnen, deels ook in gezondheid. De studieboeken worden deels geschreven, deels gefinancierd door de farmaceutische lobbyclubs. De arts stelt een diagnose en zoekt er met graagte een medicijn bij. Soms wordt de kwaal effectief bestreden (o.a. met antibiotica), Meestentijds worden de symptomen bestreden, pijnen verdoofd. Vaak met medicijnen die voor bijwerkingen zorgen waar dan weer andere pillen voor op de markt zijn.

Wie heeft gelijk?

Wellicht beide. Sommige ziektes, kwalen of ongemakken zijn door een kwakzalver niet te verhelpen. Echter de ziekte van Lyme, candida, jicht, dystrofie en vele andere kwalen zijn ondanks de ontkenningen van de 'echte' arts wel degelijk totaal te genezen, zonder hocuspocus, zonder giftige stoffen.
Een kalknagel is een symptoom van een kwaal elders. Door de nagel meerdere malen in te strijken met een goedje is de nagel weer glad te krijgen, maar de kwaal is niet verholpen. Potje Tipp-ex kan ook wonderen verrichten.

Jezus

Wie was de grootste kwakzalver ooit? Als je de bijbel mag geloven was Jezus geen afgestudeerd arts, maar kon zelfs doden laten opstaan, blinden ziende maken, kreupelen laten rennen en water in wijn veranderen.
Kom daar maar eens om bij de vereniging tegen kwakzalvers.

Fouten

Zelfs waar mensen hun uiterste best doen worden toch nog fouten gemaakt en elke fout is er een te veel. Hoeveel fouten binnen de reguliere medische beroepsgroepen zijn er wel niet gemaakt. Door te weinig hygiëne? Achterblijven van operatiegereedschap of doekjes tegen 't bloeden? Het verkeerde been afgezet? Ruïnes in sommige monden? Een pilletje i.p.v. een poot uit de kom van een Rottweiler? Het komt vaker voor dan men wil geloven. Hele grote tapijten doen dagelijks hun doofpotplicht.
zorg.
Jaarlijks schijnen er tussen de 17.000 tot 20.000 doden te betreuren te zijn door falend medisch handelen en foutieve medicatie toe te dienen. Ja, precies, bij de regulieren en daar is geen vereniging tegen opgericht!

Enkele krantenberichten

Farmamafia

De pillenfabrikanten zijn niet gebaat bij genezers die niet gebruik maken van hun gifpreparaten. Elk gezond persoon is er een te veel, levert niets op. Zie ook: http://rientshofstra.nl/roerig-evenwicht
Een chemokuur kost circa een ton aan euro's. Kassa! De vele bijwerkingen worden bestreden met allerhande pillen, tegen elke kwaal één of meerdere. youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg …
Durft Westerouen van Meeteren van de vereniging tegen kwakzalverij met droge ogen te betogen dat er nog nooit een kankerpatiënt is overleden na een zware kuur met veel gif? Waar lees ik dat in de Telegraaf?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Rients Hofstra op 06-08-2016 om 21:59 uur:

  Telegraaf 06-08-2016:

  1 Waar vind ik het aantal patiënten die wel baat hadden bij dr. Ross, of ging het bij iedere patiënt fout?
  2 Waren deze overleden patiënten al opgegeven door het reguliere medische circuit, of vielen ze behandelbaar in handen van een Frankenstein arts?
  3 Was dr. Ross een afgestudeerde arts of zo maar iets? (Waar staat 'dr.' voor?)
  4 Hoeveel behandelbare kankerpatiënten overlijden na chemo en giftige preparaten, ook om bijwerkingen tegen te gaan, in de gespecialiseerde reguliere klinieken/ziekenhuizen?

  De berichtgeving is wel erg eenzijdig, niet objectief. De ver. tegen kwakzalverij kreeg een uitgebreid podium zonder tegenspraak of wederhoor.

 2. Anthonio op 28-11-2019 om 00:51 uur:

  Hallo iedereen hier is een kort verhaal over hoe Rick Simpson mijn borstkanker genas in november 2019. Ik kreeg in januari 2019 de diagnose borstkanker en had pijn. Alle hoop was verloren in het ziekenhuis en ik begon te zoeken naar een remedie. Ik hoorde over Rick Simpson cannabisolie van de vriend van mijn man en nam onmiddellijk contact op met Rick via zijn Email Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com of Whatsapp +16186913353
  en hij reageerde onmiddellijk op mij. Ik kreeg de opdracht om een bestelling te plaatsen voor zijn cannabisolie, wat ik meteen deed. Ik begon een grote verbetering van mijn gezondheid op te merken in slechts enkele weken na het innemen van de medicatie en in niet minder dan 30 dagen deed ik een nieuwe scan waaruit bleek dat ik kankervrij was. Allemaal dankzij Rick Simpson.
  Beste wensen,
  Antonio bax

 3. Rients op 28-11-2019 om 11:42 uur:

  Een heel mooi bericht Antonio. Ook andere ziektes, kwalen en aandoeningen als jicht, candida, ziekte van Crohn, dystrofie, zieke van Lyme en vele andere zijn te genezen, terwijl de reguliere medici het hier laten afweten en slechts pijnstillers voorschrijven. In m.n mijn laatste boeken (Roerig evenwicht & Recht rust regelmatig) komen meerdere alternatieve geneeswijzen aan de orde. In het boek Mijn Verzamelpunt (zie ook blog 01-11-2919) onthult een oeroude therapie, ooit toegepast door sjamanen. Artsen hebben medicijnen gestudeerd, alternatieven zijn veel meer bezig met genezen.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts