Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Islam-index DENK 't ook!?, 13-09-2016

Volgens Hanina Ajari handelen lang niet alle moslims naar de Koran waarden. De islam-index komt met een aantal waarden die naadloos aansluiten op de normen en waarden die oud-premier Balkenende uitdroeg, dezelfde waar Rutte al ordinair schreeuwend en lak aan hebbend refereert.

Eerlijkheid, gelijkwaardigheid, gelijke kansen voor iedereen, rechtvaardig leiderschap en duurzaamheid zijn kernwoorden in de index. Volgens Ajari zijn deze normen ook uit de Koran te destilleren. En dan heeft de AD columniste 't niet over de interpretaties die diverse moslims te pas en te onpas toepassen omdat die even beter uitkomen.

Door zich te distantiëren van de overlast veroorzakende moslims hier, daar en Zaanstad maakt ze een statement.
Statements die ook van Özcan Akyol en Ebru Unmar te horen zijn.

Waarom trok Jeroen Pauw niet een studio vol met positieve moslims die zich spiegelen aan wel geïntegreerde islamieten, zoals genoemde columnisten, maar ook Aboutaleb, Marcouch en Arib, om maar een paar politici te noemen. Of rapper Ali B.

Een uitgelezen kans voor open doel voor de dame en heren DENK. Eens iets anders dan Erdogan gedoe en Sint/Piet geneuzel.

En bestuurlijk blijkt wederom het failliet van de partijpolitieke benoemingen. De PvdA was blijkbaar aan de beurt toen Zaanstad vrij kwam en Geke Faber beschikbaar was. Niet kwaliteit, kennis en kunde was maatgevend, een politieke vriendendienst deed Geke de ketenen en Zaanstad de das om.

Hoogste tijd voor benoemde bewindslieden en bestuurders publieke organen. Ik zou zeggen Rot op.
Ik bedoel, roep mevrouw Juliëtte Rot op voor het burgemeestersambt in Zaandam.

En verder de criminele Nederlanders geen podium geven, of het nu mislims, kristenen of ongelovigen zijn. Als er strafbare feiten worden geconstateerd: oppakken, berechten en straffen. Turk, Marokkaan of een autochtoon uit de Zaan: voor de wet zouden ze gelijk moeten zijn gelijk één van de criteria uit de index.

Als de moslim rolmodellen medemoslims mee krijgen om te tonen Nederlanders te zijn en de normen en waarden hier te respecteren en toe te passen, kunnen we ons weer richten op andere misstanden,

Het asociale gedrag van de ABN-AMRO top met Gerrit Zalm als opper-aso bijvoorbeeld.
Net weer aan de beurs nadat de bv Nederland met verlies de sjoemelende moloch heeft moeten redden.
Het heeft de staat miljarden gekost, krijgen we als dank 1300 ontslagen medewerkers met kerende post terug.

De bank had nooit verkocht mogen worden.

Criminelen mogen nooit hun gang gaan.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts