Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Vetorecht: Wat betekent 'DEMOCRATIE' heden ten dage nog, 30-07-2015

Het veelvuldig gekoesterde begrip is aardig afgedaald tot in de krochten van Hades.

Betekende het vroeger in de hoogtijdagen van achtereenvolgend Socrates, Plato en Aristoteles nog (dèmos), "volk" en (krateo), "heersen”, nu is het verworden tot een gelimiteerde vorm van verholen dictatuur.

Met een Tweede Kamer vol politici i.p.v. volksvertegenwoordigers (zie blog 08-07-2015) die achter elkaar kiezersbeloftes breken en meer naar partij- en eigenbelang kijken dan naar de belangen van de mensen die ze zouden moeten vertegenwoordigen en een Eerste Kamer vol afgedankte politici, lobbyisten en netwerkers, moeten wij het doen.
O, hoe democratisch!

De M7 doctrine (zie blog 10-07-2015) viert hoogtij. Het volk heerst op geen enkele wijze, mag hooguit eens in de 4 jaar luisteren naar welbespraakte kandidaten die allerlei mediatrainingen hebben ondergaan en er leuk en charismatisch uitzien.

Intussen zijn we lid van nog veel ondemocratischere bondgenootschappen, zoals:

Door lid te zijn en te blijven van dit soort ondemocratische organen draaien we onszelf voortdurend een rad voor de ogen.

Motorclubs waarvan een aantal leden crimineel is, wordt door de rechterlijke macht als een criminele organisatie geduid. Ook niet criminele leden zijn in die redenering lid van een criminele organisatie.

Wij zijn en blijven vrolijk lid van EU, de NAVO, de UNO, WHO en de FIFA, hoe ondemocratisch die ook zijn. (kijk nog eens naar de motorclubs alinea hierboven)

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts