Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Politiek is paaien, draaien, graaien en tweedrachtzaaien., 01-02-2015

Er van uitgaande dat politici integer zijn en met de beste bedoelingen in de Tweede Kamer komen, krijg ik regelmatig de indruk, dat ze De Kamer als een opstapje zien.

Het is van belang om kiezers te paaien. Dat gebeurt vol verve. Zelfs ministers die geacht worden te regeren in het belang van alle 17 miljoen Nederlanders laten hun werk in de steek om uiterst partijdig langs de deuren te gaan. Hun Haagse bekendheid en onkunde inzetten voor onbekende kandidaten in de provincie.

Als een partij met een tegenpool tot overeenkomsten komt om te gaan regeren, wordt er gedraaid als een windmolen op volle zee. Beloftes worden veelal door de wieken van die molens wegblazen.

Na enige of veel bekendheid gluren politici naar alle lucratieve baantjes die buiten de politiek voortdurend voorbijkomen.

Tijdens het functioneren voortdurend de eigen partij hooghouden en de tegenpartij wegzetten.
De tegenstelling links/rechts zorgt voor steeds meer tweespalt bij de burgers.

Intussen bieden alle bovendrijvende partijslaven zich aan voor een kabinetspost. Kennis en kunde is ondergeschikt. Daar hebben we ambtenaren voor. Een studie economie of bestuurskunde volstaat. Een lekker kontje, leuk smoeltje en vlotte babbel doet de rest.

Democratisch??? Nederland moet het hier mee doen. Hoezo democratie?

Politiek is een serieuze zaak, helaas vaak uitgevoerd door amateurs.

In mijn systeem (Romke D'13) gaat het anders, eerlijker, democratischer en deskundiger. EN: het is werkbaar.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Gus op 18-07-2015 om 00:14 uur:

  Ik deed ooit met verkiezingen mee, werd aangevallen door Opus Dei priester Herman Verbeek en zijn roomse legioenen. De lijsttrekker van mijn partij hield een toespraak die vol zat met propaganda tegen de zaken waar de partij voor stond.

  Er is nogal wat propaganda in dit land.
  Het artikel klinkt hartstikke interessant, gaarne help ik je met aanpak van het systeem. Maar als Nederland uit de EU wil, wat bijna iedereen in het volk wil, dan komt er oorlog.

  Laat ik het zo zeggen:
  Adolf Hitler was Rooms Katholiek.
  De bewijzen daar voor zijn er, maar ze zijn erg moeilijk te vinden. Dit is een erg belangrijke feit, maar wordt niet aangeboden, niet eens verondersteld in het onderwijs. Toen ik me geschiedenisleraar vroeg, wat was de religie van Adolf Hitler, wist hij het aanvankelijk niet, enige jaren laten stierf hij plots aan een hartaanval. Als ik het goed heb, heeft hij de 50 niet gehaald.

  Ik weet wie de moorden pleegt, ik weet ook hun motief. Dat houdt me in leven, dat geeft me de mogelijkheid te doen wat te gevaarlijk was voor mij leraar geschiedenis op de middelbare school. Maar een moordenaars ploeg die dagelijks honderden, mogelijk duizenden moorden pleegt in Nederland, bij de politie hoef ik niet aan te komen. Neen, de politie kent slechts propaganda.

  Politie helpt deze moordenaars, de meeste agenten onbewust. Ik heb al vaak geprobeerd, met groot gevaar voor mijn eigen veiligheid en die van familie en vrienden, politie, marechaussee en andere militairen op de hoogte te stellen van de realiteit. Maar realiteit is niet de agenda van de loonslaaf, propaganda is het enige wat de ambtenarij krijgt te zien op het journaal.

  O, ik kan bewijzen wat ik zeg.
  Als ik zeg, de journaals in Nederland zijn propaganda, dan verwijs ik naar Srebrenica, waarbij kan een eerlijk mens beseffen dat het Srebrenica verhaal geen informatie bevat. Regelmatig kijk ik naar de lucht, als er dan veel chemtrails zijn, dan ga ik er over praten met de mensen buiten, terwijl ik naar boven wijs, ze kunnen niet ontkennen wat hun ogen zien.

  Adolf Hitler was Rooms Katholiek.
  Dat is het enige historische feit wat telt, als er geschiedenis onderwijs is in het onderwijs.
  O, als Hitler Rooms Katholiek was, dan verklaard dat waarom hij de Joden wilde uitmoorden!
  O, als Hitler Katholiek was, dan verklaard dat waarom hij Rotterdam bombardeerde, al staat het Beeld van Erasmus nog steeds overeind.
  O, als Hitler Katholiek was, dan verklaard dat waarom hij zoveel Duitsers vermoordde vanwege Maarten Luther, waarom hij protestantse Generaal Rommel de gifbeker liet drinken in 1943.

  Het onderwijs deugt dus niet.
  Als het onderwijs niet deugt, dan deugt automatisch een systeem niet, want de mensen die daar in moeten opereren hebben foute informatie.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts