Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Met stiletto Studio 2 Mediapark in!, 10-02-2015

Was gisteren samen met nog 5 anderen op het Mediapark om een uitzending van VI bij te wonen. Ik was voor het eerst daar binnen de poorten en erg benieuwd.

We konden zonder controle het hele terrein over rijden om de juiste Studio te vinden. Na wat gezoek parkeerden we de auto vlak voor de juiste deur.

Werden daar gelijk staande gehouden door 2 bewakers. Alles uit de broekzakken en op een doorgeefplankje. Daarna zelf door een poortje. Leek heel professioneel. LEEK!

Zonder er bij stil te staan had ik alles op het plankje gelegd en vervolgens weer in mijn broekzakken gedaan. Omdat we een hele tijd in een grote koude, kille, tochtige hal moesten wachten tot de heren en de klok zover waren dat wij verder mochten, liep ik wat rond, handen in de broekzakken.

Opeens realiseerde ik me, dat ik mijn zakmes aanraakte en was verbijsterd na jaren geleden Volkert en kort geleden de 'gunman'.

Ik liep naar de balie, haalde het mes uit het hoesje en toonde het scherpe moordwapen, met de mededeling, dat de beveiliging niet optimaal was. De schrikreactie was niet geacteerd.

Ik werd dringend verzocht het 'wapen' met spoed naar mijn auto te brengen.

Toen ik terugkwam, kon ik zo doorlopen, het poortje reageerde niet op mijn sleutels, muntgeld en horloge. Zonder probleem had ik mijn 3 pistolen uit de auto mee kunnen nemen naar Derksen.

Het was een gezapige avond, moesten op commando klappen, daarna nog harder klappen en joelen, fluiten en krijsen. Niet dus. Na afloop bleef Gijp nog even om met wat mensen uit het publiek op de foto te gaan, de rest vreesde en was snel verdwenen.

Niemand had zijn mes, stiletto of pistool gebruikt, er gebeurde te weinig.

Dit is waar gebeurd, dat van die 3 pistolen iets overtrokken.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts