Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Islamisering door teveel vluchtelingen?, 09-09-2015

Is de angst voor Islamisering van Nederland een heter item dan menslievend desperate vluchtelingen een tijdelijk verblijf in Nederland te gunnen?

Natuurlijk kunnen en zullen er problemen komen, in Duitsland zeker, maar het gaat wel om mensen. Mensen die oorlogsgeweld hebben meegemaakt en willen ontvluchten.

Van waar de autochtone angst? Nemen de vluchtelingen samen met de al aanwezige moslims ons land over?
Worden wij (christenen, kristenen, joden, snoden en niet-gelovigen) straks een onderdrukte minderheid?
Dan hebben we weinig geloof in eigen overtuiging, kracht en beschaving.

Maar er zijn mogelijkheden de vermeende dreiging te tackelen:

Met beleid en medemenselijkheid zouden 7.000 extra vluchtelingen geen probleem mogen zijn. (Geldt ook voor de al aanwezige allochtonen)

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. vanhetgoor op 09-09-2015 om 19:50 uur:

    Persoonlijk ken ik niemand die angst voor de islam heeft, we een groot aantal mensen dat zich zorgen maakt over hoe de moslims in de Arabische wereld alles naar de kloten helpen. En er is een bezorgdheid of dat ook niet hier kan gebeuren, maar er zijn nog mensen die de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt, toen hebben we de fascisten er uit geschopt en dat zal nu wel weer gebeuren. Geen twijfel.

    ISIS is een moslim probleem omdat het dáár de hele maatschappij naar Allah toe helpt. Ze hebben het probleem zelf veroorzaakt en het zou zo behoren te zijn dat zij het zelf ook oplossen, vluchtelingen hier opvangen is geen optie omdat de jonge krachtige mannen juist dáár nodig zijn om dat tuig terug naar Allah te schoppen. Hier kunnen ze niets doen. Hier lopen ze in de weg, en daar zijn ze broodnodig. Wat eens stelletje slappe mietjes zijn het. Ze durven niet eens op te staan en als een man op te treden tegen een fantasiegodje. Allah heeft nota bene niet eens handjes, hij kan echt helemaal niets. Alles moet voor hem gedaan worden. En ze lopen met de staart tussen de benen naar Europa en ze laten hun eigen land totaal maar dan ook voor de volle 100% naar de verdommenis gaan.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts