Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Hans de Boer VNO-NCW ongenuanceerd, dan ik ook een keertje, 24-06-2015

Mag iemand die niet van deze wereld is ongenuanceerd oordelen over mensen in situaties waar hij NIETS van af weet? NEE, daarop zou een gevangenisstraf met heropvoeding moeten staan.

Een nekschot gaat echt een kogel te ver, maar een verblijf binnen een heropvoedingskamp met streng regime zou regel moeten zijn voor blaaskaken zoals Boerse Hans.

Laat ik nou denken dat Hans ook nog kristelijk is, ja kristelijk van het ergste soort: een kapitalistisch kristenblafferd, te smakeloos om naar om te kijken, nog niet eens geschikt voor de verkoop in China. Laat Rotterdam zielsgelukkig zijn dat niet Hans namens het CDA Opstelten opvolgde als burgervader van alle Rotterdammers.

Waar volgens overlevering Jezus 2000 jaar geleden opkwam voor de minst bedeelden, gaat een -in naam- volgeling van deze waterloper huichelen en hypocriet brallen als de meest verderfelijke liberaal. Scheert alle bijstandsgerechtigden onder het genot van een exquise wijntje over één kam. Allemaal aan het werk, terwijl er 600.000 werklozen baanzoekend rondlopen.

Vraag een willekeurige werkloze hoeveel sollicitaties hij/zij de afgelopen maanden heeft verstuurd. Vraag daarna eens hoeveel werkgevers het fatsoen opbrachten iets van zich te laten horen.

Als Hansie de Ziener alles zo goed weet, heb ik een voorstel!
Zoek 10 bijstanders en vraag wie de baan van NS directeur Huges over zou willen overnemen. Met een salaris ruim onder de Balkenende-norm en geen bonussen willen ze alle 10 geheid op deze rijdende trein stappen.

Veel slechter dan Huges zullen ze het niet doen, die graaier heeft al bewezen geen capaciteiten te hoeven bezitten. (Ongenuanceerd gokje. Huges = kristelijk en liberaal? Op uiterlijk mag een genuanceerde mening niet gestoeld zijn, maar ik ben even lekker super ongenuanceerd.)

Dus Hans: Wegwezen, jouw baantje kan ook worden overgenomen door een bijstandsgerechtigde of werkloze, die WEL weet wat er gaande is in een ontzette maatschappij.
Een maatschappij die aan de onderkant wordt vernietigd en bovenaan door en door verrot door graaiende appels.

Oprotten!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. janny op 24-06-2015 om 12:52 uur:

  Wow goede duidelijke blog..

 2. Bert Dreijer op 24-06-2015 om 13:28 uur:

  Zo is dat, Oprotten Hans!

 3. Johannes Torrentius op 24-06-2015 om 14:38 uur:

  Het VNO-NCW moest zich schamen, zich te laten vertegenwoordigen door een oproerkraaier als Hans de Boer. Deze figuur vult zijn zakken door allerlei neven functies:
  Enkele commissariaten en adviserende functies
  Voorzitter Raad van Commissarissen Sperwer Groep (Plus- en Spar-supermarkten);
  Voorzitter Raad van Commissarissen 365 B.V. (arbodienstverlening);
  Lid Raad van Commissarissen van Siemens Nederland N.V. (industrieel);
  Lid Raad van Commissarissen Greenport Ontwikkelingsmaatschappij B.V.;
  Voorzitter Raad van Advies JHB Group B.V. (investeringsmaatschappij);
  Lid Raad van Advies Keijser & Mackay (groothandel chemie);
  Voorzitter Raad van Advies UWV Werkbedrijf;
  Lid Raad van Advies Zorgverzekeraars Nederland;
  Voorzitter van de PPS Rotterdam Central District;
  Lid adviescollege Verbond van Verzekeraars;
  Adviseur KPMG Caribbean (consultancy- en onderhandelingsprojecten);
  Voorzitter Raad van Advies Vakcollege Groep B.V.

  Vroegere commissarissen- en toezichthoudende functies bij Exact N.V. (software), UWV (sociale zekerheid), Vroegop en Ruhe (groothandel en logistiek), Stichting Instituut GAK, De Meerlanden N.V. (afval), Kamers van Koophandel Nederland, Pensioenfonds PMT (metaal), Fornix BioSciences N.V. (geneesmiddelen), Innovatieplatform United Services Group N.V.

  Wanneer schopt het VNO-NCW deze figuur buiten
  want je kunt er nog veel meer van verwachten. Het spreekwoord in de luid: Roodhaar en elzenhout is niet op goede grond gebouwd.

 4. Rients Hofstra op 24-06-2015 om 16:00 uur:

  Je zou met zo'n staat van dienst bijna denken dat hij op zoek is naar een lidmaatschap van de Bilderbergmaffia, of zelfs de illuminati.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts