Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De graai-paria's van de zorg, 04-06-2015

Was ik gisteren nog kunstmatig mild, na nieuwe berichten in het AD komen stressneigingen op om politiek heel erg incorrect te worden. De zorgtop zorgt voor tobzorgen. Ondanks bezuinigingen en ontslagen gingen de topsalarissen wéér verder omhoog.

MCL is gelieerd aan Zorgpartners Friesland. In 1982 fuseerden drie Leeuwarder ziekenhuizen (Bonifatius Hospitaal, Diakonessenhuis en Triotel, inclusief verpleeg- en verzorgingshuis) tot MCL. Twee van de voorgaande fusiepartners van MCL suggereren een kristelijke achtergrond.
Wander Blaauw was politiek actief voor de VVD in Provinciale Staten van Friesland.
De thuiszorgtak van Zorgpartners Friesland, waarvan Blaauw bestuursvoorzitter is, draait verlies.
Toch krijgt Blaauw een loonsverhoging van €3000, en komt op €392.928. Er worden voorbereidingen getroffen 50 tot 100 diëtisten, logopedisten en fysiotherapeuten te ontslaan.

Mij bekruipt het nare gevoel dat een combinatie van kristelijk en VVD'er zijn, vloeken in een verloederde kerk is. Dat zulke gasten domweg zonder normbesef leven. Als kristen zal hij al bijbellezend zijn kroost tuchtigen als het de tong uit durft te steken, terwijl intussen zijn gedachten gaan naar de opmerkingen van zijn politieke leider Rutte: “Ben ik een dikke-ik? Ik? Welnee, ik verdien dit. Als ik gekort ga worden, wat voor niemand een oplossing is, ga ik naar het buitenland, daar kan ik het dubbele verdienen.”

Kristelijk & VVD samen in een topbaan is het begin van de morele ondergang van ons land, gelijk eens het Romeinse Rijk.

Erik Kuik bestuursvoorzitter Alliade in Heerenveen.
Te lezen zijn twee slogans:
1 Betrouwbaar – doen wat je zegt en zeggen wat je doet.
2 Je veilig voelen om je te uiten en feedback te geven en ontvangen.
Erik verdient €271.080, is dit jaar verhoogd met €15.000,- Kun je je dan betrouwbaar veilig voelen?

Rob Stam van Thebe Thuiszorg zette door een faillissement 2000 mensen op straat. Robbie werd niet vergeten, kreeg €224.195. Dat is €6000 meer dan in 2013. Kreeg of verdiende hij het?

Zijn Wander, Erik en Rob a-sociaal? Zijn het ordinaire graaiers? Zijn het vunzige parasieten? Hebben ze een volgevreten vette dikke-ikke olifantenspeklaag? Zijn het de paria's van de zorg? Zijn ze keihard zonder hart voor de zorg? Hebben ze überhaupt een warm kloppend hart?
Fuck Rob, Erik en vooral Wander. Dat mag tegenwoordig!

Rutte verdient slechts €178.000. Toch zou hij voor dit hongerloontje eens bij zichzelf te rade moeten gaan. 152 directeuren ouderenzorg verdienen meer dan Rutte
Wel klagen over de dikke-ik mentaliteit, maar tijdens zijn inmiddels 6 jarig mp-schap dit gênante gedrag niet uitgebannen. Wel de UWV aanvragers kapittelen. Fuck Rutte!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts