Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Meester Rients speelt eigenrechter (Rochdale III), 05-12-2014

Zoals ieder Bleek Blokje Minister of Staatssecretaris mag worden, met slechts een studie bestuurskunde, politicologie, havo, meisjesschool of economie, neem ik voor even de rol van rechter op me. Ik heb slechts een afgeronde studie PA (tegenwoordig PABO) achter de rug. Dat moet voor mij dan ook voldoende zijn.

Na kort beraad en bijna alles overwegend heb ik besloten dhr. Mollenkamp -alom beter bekend als Boef M.- vrij te spreken voor alle hem ten laste gelegde beschuldigingen.
In wat kleine lettertjes is aan mijn vonnis gekoppeld: een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee uur en een kwartier plus een taakstraf van twintig uur, indien Boef M. terugvalt in oude gewoonten. Een ritje in een Maserati kan alsnog de gevangenisstraf tot gevolg hebben. Mocht dhr. Boef M. wederom gebruik maken van andermans creditkaart, zal hem alsnog de taakstraf worden opgelegd, in te vullen middels een onderhoudsklus bij de oudste en minst draagkrachtige huurder van de corporatie Rog Daal.

Ik ben tot deze uitspraak gekomen wegens de volgende verzachtende omstandigheden:

Dit is mijn uitspraak, hier moet Nederland het maar weer eens mee doen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts