Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Ook voor €1.000 oplichter worden?, 21-11-2014

Ook met een ‘premiumticket’ van € 1.000 euro vooraan gezeten bij de lezing van meesteroplichter Jordan Belfort, beter bekend als film’held’ The Wolf in de film The Wolf of Wall Street?

In zijn verfilmde boek doet hij gedetailleerd verslag van zijn malafide praktijken.
Mensen worden door hem in slechts twee categorieën ingedeeld. Eenden en adelaars. Jordan stond niet voor de kwakers op het Binnenhof, maar voor een aantal roofvogels die hoopten op een gouden tip om de entree duizendvoudig terug te ‘verdienen’. (Hoe toepasselijk: de adelaar is een ROOFvogel)

Een kaartje voor Dirk Scheringa is goedkoper. Die kan voor minder ook haarfijn uit de doeken doen hoe je gedupeerden tot de bedelstaf oplicht. Daarbij geen enkele vorm van empathie voelend voor de rondgezaaide ellende.

Maar wat bezielt sommige mensen voor dit soort risees nog geld neer te leggen. Leren hoe je mensen kunt ruineren? Wat bezielt mensen om in de gevaarlijkste bochten op een racecircuit te willen zijn? Wat bezielt sommige mensen massaal langs een route van een lange rouwstoet van Eindhoven naar Hilversum te gaan staan?

Het is vast heerlijk om op andermans ellende te kicken!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Sven de Laer op 21-11-2014 om 16:29 uur:

    http://www.youtube.com/watch?v=n9iebhjtTYw

    Kaarten waren al voor een schamele 87 EURO te koop, dat is toch geen geld?

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts