Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Irritaties: Kamp, Blok, Hennis, Hoes, enz., 12-12-2014

Feit: Dankzij een lage olieprijs en een lage eurokoers trekt de economie met 1.5 % aan. Leugen Kamp: “Dat steeds meer signalen op groen staan, is voor het kabinet een aansporing om vastberaden verder te gaan met het versterken van onze economie.” Uit Volkskrant vandaag. ( je hebt lul de behangers, maar zeker ook een lul de minister.)

Feit: Door lagere olieprijs bespaart de consument op energie. Feitje daarna: de accijns op gas en elektra gaat omhoog. Dank Kamp! Amateur, Bleek Blokje!

Feit: Wanneer mijn kinderen ontslag nemen, krijgen ze niets. Bij ‘normaal ontslag’ een beperkte tijd 70%. (Aantal gewerkte jaren is het aantal maanden ww.)
Feit: Hoes NEEMT ontslag, krijgt 1e jaar 80%, 2e jaar 70%. Hoelang was Onno burgemeester?

Feit: Hennis weet niet zoveel. Als een klusbedrijf een klus aanneemt, wordt een prijs afgesproken. Als de klus tegenvalt, helaas geen extra bedragje tegenslagje. Zij lult wat Amerikaans, maar verstaat de antwoorden niet. Wat wordt de totale JSFstrop voor de belastingbetalers? Amateur, Bleek Blokje.

Feit: Blok ontdekte ineens dat er woningbouwcorporaties zijn en wilde gehaast en versneld een wet door de niet functionerende 1e Kamer rammen. Amateur, Bleek Blokje.
Feit: De senatoren hebben geen tijd, vergaderen slechts eens per week. Zijn de rest van de tijd bezig met commissariaten en duur betaald lobbywerk.

Feit:Dijsselbloem maant de banken om overuren te maken om zoveel mogelijk rijke papkindjes alsnog voor 1 januari aan een belastingvrij tonnetje te helpen.
Feit: Kost de staat –belastingbetalers- miljoenen aan gederfde inkomsten. Amateur, Bleek Blokje!

Feit: Toevallig allemaal VVD’ers die de economie zo lekker naar gort zwengelen.

Wat zegt u? Dijsselbloem van de PvdA? Zeker niet in de wandelgangen en de achterkamertjes geweest? Naar het schijnt is hij overgestapt naar de liberalen. Heeft alle PvdA bewindslieden meegenomen. Dit mocht echter niet bekend worden, de PvdA zou dan de stekker uit het kabinet rukken.

Waarom ze allemaal zijn overgestapt? Ze zijn bang niet op een verkiesbare plek te komen als het kabinet valt en dat betekent einde carrière.

Al deze lui met veel politieke kennissen, maar zonder vakkennis en kunde zouden in mijn systeem NOOIT minister zijn geworden. Bij mij KAN een kabinet niet eens vallen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Wilma Schaaders op 12-12-2014 om 19:14 uur:

  Ik heb de tijd niet om op al die blogs te reageren, maar ik lees er wel veel. Eén dag zomaar overgeslagen, Rients? Ik sta er al versteld van dat je elke dag zo'n beknopt commentaar kunt geven op het niet goed functioneren van ons politiek bestel. Gelukkig blijft er elke dag nog tijd genoeg over om het positieve in het leven te ervaren, want het draait uiteindelijk niet alleen om al dat knullig gedoe van onze heren en dames regeerders. Het werkt trouwens niet alleen zo in de politiek hoor. Ik heb vaak op bedrijven gewerkt waar mensen alleen maar vergaderden om vooral niet functioneel bezig te hoeven zijn. Als er maar wel verdiend kon worden.
  Dus pas goed op, want ook in de commerciële wereld moet je het kaf van het koren scheiden.
  Tot zover mijn absoluut niet politiek onderbouwde reactie!

 2. Rients op 12-12-2014 om 19:34 uur:

  Leuk deze reactie. En ja, ik weet dat het in het bedrijfsleven ook zo kan gaan, maar dat is niet van ons allemaal. Als ze er daar een puinhoop van maken, gaan ze failliet, eigen schuld. Maar als burger wil je toch niet te vaak opdraaien voor kundig geklungel en mismanagement van onze excellenties?

 3. Elly op 13-12-2014 om 11:08 uur:

  Je bent wel heel productief en ik sta voor meer dan 100% achter je bevindingen. Heb niet altijd tijd om elke dag te lezen. Lees namelijk een boek van een Almeerse schrijver!!

 4. Rients op 13-12-2014 om 11:21 uur:

  Ook heel belangrijk. Ken ik hem? Ik kom ook uit Almere. Wel leuk dat je tussendoor de blogs leest en zeker leuk te vernemen dat je 't er mee eens bent.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts