Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Wir haben es gewusst (kunnen hebben), 04-04-2023

Laatst hoorde ik een klacht van een doodzieke gevaccineerde: “Waarom heb je me niet gewaarschuwd, jij wist dit!”

Ruim anderhalf jaar lang heb ik ‘bewijzen’ aangeleverd, m.n. over mRNA, 5G en het WEF. Steeds weer werd ik afgeserveerd als Wappie (een geuzentitel!) en verkondiger van nep-nieuws. De overheid, de specialisten? en de media verspreidden berichten waar je je veilig aan kon houden, aan zou moeten houden. Nederlanders zijn geen helden, denken niet zelf, maar liever simpel na!

Ja, de ‘over’heid weet het, de overheid waakt over ons. We kunnen elke nacht rustig gaan slapen. Waar doet dat laatste ons aan denken? Welke rampspoed overkwam ons gelijk daarna. Precies. En na die oorlog bleek dat ons landje nog nooit zoveel verzetsstrijders zou moeten hebben gehad, die tijdens de oorlog 5 jaar lang gezagsgetrouw hebben liggen gehoorzamen. Parallellen met 40/45 mogen we niet maken, maar ook nu weer loopt de slaafse massa getrouw in het overheidsgelid.

Maar wat betekent het toevoegsel ‘heid’ achter het woord ‘over’? Niet veel, maar meer dan genoeg. Het achtervoegsel -heid is oorspronkelijk een zelfstandig(naam)woord, ongeveer met de betekenis ‘soort, geslacht, stand, persoon, aard, wezen’. Beetje vrij naar 40/45 vertaald: Übermensch! Want ‘over’ is voorbij onze oostgrens gewoon über.
Laten Rutte, Kaag, Hoekstra, Paternotte, Sjoerdsma en De Groot zich nu al een tijdje als zodanig gedragen, terwijl het goedbeschouwd ordinair Untergajes is? Zonder ook maar enige vorm van empathie (een duidelijk kenmerk van narcisten en psycho- dan wel sociopaten) doen deze, zichzelf verheven vindende Übermenschen precies wat veel überdere Menschen van het WEF, de WHO, de EU en de VS de aan touwtjes spartelende Nederlandse Überpuppets voorschrijven.

En zo’n ‘Überheid’ zouden wij moeten vertrouwen? Onze overheid bestaat uit een enorm leger ambtenaren, aangestuurd door vakinhoudelijke onbenullen in Den Haag en lagere pionnen in Provincie-, Gemeente- en Belastinghuizen. Maar ze zitten ook bij het CBS, RIVM, OMT, Lareb en KNMI. Het steeds beperkter aantal vaklieden binnen het onderwijs (duizenden zijn al uitgeweken naar Vlaanderen), de zorg, de politie en de rechterlijke macht vallen onder de overheid. De gevolgen worden per dag zichtbaarder.
Maar steeds meer wordt duidelijk dat onze overheid een voorgeprogrammeerde richting kiest, ver van de wensen van de burgers en daardoor alle grip begint te verliezen.

Hebben de kiezers ooit gestemd (mee mogen beslissen) over de oorzaken en afhandeling van Groningen, Limburg, de toeslagenouders en het uithuisplaatsen van duizenden kinderen, om maar een kleine greep te doen? En leert het gezelschap Excellentia met nogal wat vakinhoudelijke beperkingen van voorgaande fouten? Natuurlijk niet! Waarom is dat natuurlijk? Omdat genoemde narcisten en alle -pathen overtuigd zijn van hun onfeilbaarheid. Koeien moeten het Drentse natuurgebied Hunzebos uit omdat mensen bang worden, wolven mogen blijven. Nederlanders worden gepasseerd voor een woning, waarna asielzoekers/statushouders/vluchtelingen erin mogen. Na dat en o.a. zure regen en ozongaten waar we niets meer van horen, worden we boos bezig gehouden en nu bang gemaakt met covid, CO2 en stikstof. ‘Deskundigen’ weten het zeker, tegensprekers krijgen geen podium!
Wist niet iedere deskundige eeuwenlang 100% zeker dat de zon om de aarde draaide, behalve Copernicus?

Van CO2 en stikstof horen we over enkele jaren ook niets meer, omdat beide ‘problemen’ zichzelf oplossen, omdat het geen problemen zijn. Echte deskundigen als professor Guus Berkhout van Clintel (met daar een prima essay over misleiding van professor Harrie de Swart), professor Pierre Capel en vele anderen zijn al tijden roepende in de ooit hier aanwezige woestijn. Allemaal bedreigingen, bangmakerijen en onwettig ingrijpen om een groter doel in de luwte van al die paniekeringen uit te rollen: 5G, duizenden satellieten, overal camera’s, chips in de ‘gerobotiseerde’ mens in het kader van Artificial Intelligence (AI) Ook de oorlog in Oekraïne heeft een ‘hoger’ doel. Angst kweken is een kunst die de elite al eeuwen met succes toepast. De argelozen, de snurkers en de slaafse overheidsadepten zijn willige meelopers, die eenvoudig geïndoctrineerd kunnen worden om zelfs naasten te verlinken.

Kaag is zo koud als een door AI aangestuurd levenloos omhulsel, voortgedreven door de WEF getrouwe Luciferprominenten van 66. Het bankenstelsel staat op instorten, op vele plaatsen in de wereld broeit het heftig (o.a. Frankrijk) maar uit het niets wordt het kabinet getrakteerd op een in het Nederlands geformuleerde brief uit Brussel (absoluut ongebruikelijk!) van een niet gekozen Eurocommissaris (zeg maar een dunnere bolle Frans), met de mededeling dat een aangepast regeerakkoord ten gunste van de boeren onacceptabel is. Om het bedrog te maskeren komt er na de heisa alsnog een mosterd na de maaltijdbrief in het Engels. En de krantenlezers en NOS-kijkers nemen er notie van en berusten, want wat kunnen we er aan doen? Laffe lusteloosheid aan de wortel van een in potentie machtige massa.
Hoe gaat het Build Back Better van Caroline reageren? Als ze geen vuur gaat spugen, worden we bevestigd in haar controlled opposition rol, draakt ze wel, dan is dat puur vuur voor de bühne.

Pas op, we kunnen er wél wat aan doen. Ten eerste de oogkleppen verwijderen en je breed laten informeren. Dit is voor de meesten een bijna onneembare horde. Leo Tolstoi merkte in 1898 al op dat het de meeste mensen hun eer te na is om toe te geven dat ze het bij het verkeerde eind hebben. Mensen, stap over je eigen misleide schaduw heen, kom in actie. In het verleden werden al klassiekers geschreven als 1984 en Animal farm van George Orwell, The brave new world van Aldous Huxley. Maar ook nu worden we gewaarschuwd via series als Homeland, The Handmaid’s Tale en op dit moment door het Vlaams-Nederlands Arkadia. In deze laatste serie moeten mensen een bepaalde score halen om geaccepteerd te kunnen worden. Controle is alom, elkaar verlinken de norm. Heb ik het niet over de acteerkwaliteiten van de serie, maar om de voorspellende inhoud.
Zelfs de schrijvers en tekenaars van Suske en Wiske houden ons een spiegel voor met hun strip ‘De Rookburgh rookies’ in de Telegraaf.

Wat deze boeken en series betreft kan je slechts kiezen uit twee mogelijkheden: 1 Je wordt als snurker geïnformeerd, dus bereid je er maar vast op voor. Of 2: Je ontdekt toch een Wappie gerelateerde waarschuwing om, zo lang het nog kan, tegen deze schier onomkeerbare destructieve ontwikkelingen te strijden. Demonstreren tegen de regenteske elite helpt niet, een revolutionaire scherp geslepen lepel wel. En dan alle gezwellen met wortels en tak uitlepelen. Het trieste tij is wellicht dan nog net op tijd met een Alternatief Staatsbestel te keren!

Zeg dus nimmer meer: “Ich habe es nicht ….!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Aart op 05-04-2023 om 09:50 uur:

  Dat de serie Homeland (een realistische inkijk in de zieke wereld van de CIA) wordt genoemd: hulde.
  Zoals de Engelsen het verwoorden: It is staring you in the face! Te vaak wordt gezegd; het is 'maar' een film. Maar ondertussen!

 2. koddebeier op 05-04-2023 om 10:47 uur:

  We leven in een Nep democratie.
  En we hebben ze gewaarschuwd voor de vaccinatie, maar ze wilden niet luisteren !!
  De VS, EU, WHO en WEF dicteren het "beleid".

 3. Ria op 05-04-2023 om 11:37 uur:

  Ik heb deze niet van mezelf, van Daniel Derweduwen om precies te zijn.
  Qq het woordje “des” dat een voorvoegsel is maakt van het woord het tegengestelde. Bijvoorbeeld desinformatie…… Plots begrijp ik het woord deskundigen qq

 4. Marcel op 05-04-2023 om 11:57 uur:

  Het grote probleem is, is dat de ministers niet meer aansprakelijk zijn als ze geen minister meer zijn.
  Na hun destructies pakken ze hun biezen en de volgende is verantwoordelijk.
  Daar gaat het fout.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts