Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Maffiahandel rond rooms vuilnis, 12-05-2023

Wij maar afval scheiden terwijl de Rome-deal wellicht 100 extra boeren met een oprotpremie van 20% worden opgescheept? De overheid is er voor de roverheid, beslist niet voor het volk!

Daarom begin ik een schijthekel aan het milieu in het algemeen en aan alle milieupausen en pauzinnen in het bijzonder te krijgen.
Laten we ze allemaal (de complete 66- en GL-sektes, Bolle Frans en Zweedse Greet) een blote voetenreis naar Rome wensen. Er leiden zat wegen naar de stad des verderfs. Naast het bijeen geveegde vuil dat vandaar per spoor richting Nederland gaat, zit de paus daar in zijn eigen verderfelijk ministaatje Vaticaanstad, hypocriet binnen de stadsgrenzen van Rome. De paus als afgevaardigde van het kwaad. Als satan, poepend op het woord van Jezus. Mensonterender heeft De Heer ze niet kunnen scheppen. Als de huidige paus Franciscus een goed mens zou zijn geweest, was hij in de sloppenwijken van Buenos Aires gebleven om daar de uitzichtlozen echt te helpen. (Aantijgingen dat hij daar met de regering Videla heulde, doen de ronde, maar zijn nooit als bewezen te boek gesteld.) Was hij in Argentinië gebleven, had hij iets van de goudschatten opgeëist, die nu opgestapeld in de kelders van het Vaticaan liggen weg te rotten (figuurlijk bedoeld uiteraard). De paus en al zijn voorgangers hebben veel meer kwaad gedaan dan ze ooit nog goed kunnen maken. Ze schurken aan tegen de machtigsten van deze aarde. Samen met de 13 families uit Venetië, de Rothschilds, de Rockefellers en de grootaandeelhouders van BlackRock en Vanguard heerst de paus over de wereld. Allemaal lid van de Council of Foreign Relations. De meesten ook lid van de Bilderberg groep en andere dubieuze broederschappen, waaronder de Vrijmetselaars.

Ik heb besloten -tegen de elitewens in- helemaal geen rekening meer te houden met het milieu. Als ik zonnepanelen neem, doe ik dat omdat ik na 7 jaar gratis stroom heb: kassa! Als ik mijn vloer laat isoleren, doe ik dat, omdat ik enkele jaren daarna minder gas hoef te verstoken en niet om in mijn eentje de aarde te redden. Een aarde die zich overigens zelf heel goed kan redden, zoals dat al duizenden eeuwen voor de geboorte van Bolle Frans het geval is.

Even terugkomend op de Roomse afvaltreinen; ik schijt gewoon en het liefst op die milieu-gekkies, maar scheid ook uit eigen belang. Dus niet voor Zweedse Greet en het milieu, maar voor mijn portemonnee. Want als een stelletje vuilniswagenuitslovers vinden dat ik naar de mening van hun meerderen -die er overigens ook geen verstand van hebben- te veel alles door elkaar aanlever krijg ik een boete. Fuck het milieu, ik let dan simpel op mijn poen.

Moet ik minder douchen om de wereld te redden? Dacht het niet. Voor mijn portemonnee? Ja, is waarschijnlijker! Duitsland ruilt de kerncentrales in voor bruinkoolcentrales, China barst van de kolencentrales en bouwt wekelijks enkele extra bij. Blijkt uit echt wetenschappelijk onderzoek dat gasstoken het minst vervuilend is, wellicht op kernenergie na. Dus douche ik eens in de week. Niet voor Gore All, maar voor mijn gezondheid en mijn beurs. Elke dag wat delen met koud water poedelen is een prima aanvullend alternatief. Mijn zonnepanelen heb ik 7 jaar al geleden aangeschaft, toen ik nog niet alle nadelen kende, maar wel dat ik nu gratis stroom opwek.

Nu zijn er zelfs superidioten die stellen dat vogels doof worden van festivals; zou derhalve een reden kunnen worden om die te verbieden. Maar dat er duizenden zich doodvliegen tegen die enorme rotorbladen van de horizonvervuilende windmolens die overal de kop opsteken wordt aan voorbijgegaan. Bomen weg (ook o.a. voor een betere 5G straling), maar windturbines alom aanwezig, heerlijk die nieuwe natuurvisie. (Dat heel Nederland volledig gecultiveerd is en dus totaal geen zichzelf regelende natuur heeft, wordt nergens vermeld) Hele graslanden en/of akkerbouwgebieden worden volgeplempt met zonnepanelen. Lekker bezig, hoor ik Zweedse Greet denken. Pleur toch op naar Zweeds Lapland met die waanideeën. Waterstof zou het nieuwe energiegoud zijn volgens waanzinnigen die er geen verstand van hebben. Lees ik in de Telegraaf nog wel, dat dit wondermiddel helemaal niet zo heilzaam is en enorm veel CO2 uitstoot. Om woningen te voorzien van waterstof moet landelijk het hele gasbuizennetwerk worden vervangen door een netwerk van ander materiaal, omdat waterstof de gasbuizen aantast. Kost collectief klauwen met geld (via belastingbetalingen) en nog eens klauwen met geld voor elk huishouden apart.

Laatst werd hier ter plekke een Warmte-café georganiseerd, omdat wij als 1e stadsdeel van het gas af moeten. Een zaaltje makke schapen -wellicht alle prikken en boosters slaafs achter de kiezen- zitten ademloos, maar bovenal kritiekloos de sprekers aan te horen. Op mijn vraag waarom wij van het gas af moeten, terwijl we voor decennia aan voorraden hebben, komt het antwoord dat de raad dit heeft besloten, omdat het van Den Haag moet. Een opsomming van de na- en bovenal de voordelen van de huidige gasvoorziening wordt terzijde geschoven, zonder dat er iemand in de zaal opstaat om mij te steunen. Na mijn vraag wat de intenties zijn van de organisatoren, wetende dat het geen informatieavond met de mogelijkheid van democratisch meebeslissingsrecht betreft, komt het ontluisterend antwoord. De gemeente heeft geen plan. Daarvoor worden burgers opgetrommeld. “Wij” moeten proberen het op te lossen, zo efficiënt en goedkoop mogelijk voor alle bewoners. Diverse ‘oplossingen’ met bijbehorende bedragen uit de losse pols vulden de zaal, terwijl niemand ontevreden is en was over de huidige energieleveringen, die zonder extra investeringen (gedacht moet worden aan zeker duizenden euro’s per woning!) gewoon door kunnen gaan. Gas is relatief bijzonder schoon!

Ben ik dan een milieuvervuiler? Welnee! Ik spaar op mijn manier het milieu wanneer ik op de weg max. 95 km per uur ga rijden en anticiperend tijdig het gaspedaal loslaat? Ik doe dit uitsluitend en alleen voor mijn geldbuidel. Aan het eind van het jaar zal ik ten minste 1 en wellicht 2 keer minder hebben hoeven tanken dan wanneer ik voortdurend snel optrek, over de 120 rijd en op het laatste moment in de ankers moet voor een rood licht dat al enkele tellen rood was. Met mijn rijstijl bespaar ik brandstof en belast ik de remschijven aanmerkelijk minder. Remmen is immers energie versloeren, dus ongunstig voor de eigen kas.

Aan een elektrieke auto moet ik ook al niet denken. Los van alle beperkingen en onterechte subsidies, willen de kopers zich niet realiseren hoeveel kinderen als slaven worden ingezet in de kobaltmijnen. Hetzelfde geldt voor elektrieke fietsen. Wees in godsnaam sportief en gebruik je eigen spierkracht i.p.v. de fietspaden en stadscentra te terroriseren. Vooral oudere gebruikers zijn een gevaar voor zichzelf (eigen schuld dikke bult) maar ook voor anderen! Deze gemotoriseerde fietsen, evenals steppen, zijn juist enorm schadelijk voor het milieu, omdat stroom de spierkracht vervangt, dus nutteloze energieverspilling. Maar dat mag je zo natuurlijk (zit ’t woord natuur in) niet stellen.

Mensen verzet je tegen de milieumaffia. Als je die haar gang laat gaan, krijg je straks een afvinklijst waarop wordt bijgehouden hoeveel CO2, stikstof of andere zaken die onnodig in het verdomhoekje komen, je hebt gebruikt. Dan kan je gekort of beperkt worden. En die tendens is er al. Kijk voor de gein (nou ja gein?) eens naar de serie Arcadia. Knullig, maar wel angstaanjagend.

We kunnen het nog tegenhouden, maar dan moet de kliek in Den Haag weg en moeten we samen uit de EU willen én alle verantwoordelijken streng straffen voor de veroorzaakte ellende.
Zonder voor egoïst te worden weggezet zou ik iedereen willen oproepen: Kies voor je eigen portemonnee; van de overheid hoef je niets te verwachten! Want, waarom zouden we roomser dan popie zelf willen c.q. moeten zijn?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Josef op 13-05-2023 om 07:51 uur:

  Rients,
  alweer de spijker op zijn kop.
  Het zooitje dik betaalde idioten zoals in uw brief beschreven groeit met de dag.
  De hersenloze meute volgt deze idioten gewillig want dan hoeft men niet na te denken.
  Met recht het klootjesvolk genoemt.

 2. Rients Hofstra op 13-05-2023 om 10:53 uur:

  Josef, dankjewel

 3. Hans van Straaten op 13-05-2023 om 11:25 uur:

  Zo herkenbaar die machteloze woede. Mooi geschreven stuk recht uit het hart.

 4. Rients Hofstra op 13-05-2023 om 14:10 uur:

  Beste Hans, ook jij bedankt voor je compliment.

 5. Ron Jaspers op 13-05-2023 om 15:26 uur:

  Rients Hofstra.Goed artikel,ik ben aangenaam verrast dat u weet wie de werkelijke machthebbers op aarde zijn.

 6. Rients Hofstra op 13-05-2023 om 16:00 uur:

  Hallo Ron, Dank, verbaas je niet, hooguit over de aanname dat velen het niet weten. Want het is juist van belang dat veel meer mensen gaan weten hoe de satanische hazen lopen, ook hier in Nederland. Dus verspreid dit blog gerust binnen jouw netwerk. Kan je evt. nog aanvullingen toevoegen.

 7. Annie Pronk Koornneef op 13-05-2023 om 20:53 uur:

  Wij fietsen ook elektrisch. Ik ben 74 en mijn man 85. Gewoon, niet te hard fietsen. Maar wel bewegen en buiten. Zelfs met hardere wind. Zonder deze fietsen hadden wij minder beweging en zouden we minder buiten zijn. Elektrische auto heb ik liever niet. En wat betreft energieverbruik. Dat doe ik ook voor mijn eigen portemonnee. Gas is niet vuil. Warmtepompen vreten energie, die er niet eens is.

 8. Lucretia op 13-05-2023 om 21:12 uur:

  Zo eindelijk val je flink uit en bespeur ik oprechte woede, ik ben na bevreemding overgaand in woede geëindigd met een stil verdriet omdat ik geen hoop meer heb voor Nederland, ik zie het als een fermentatieproces wat de verkeerde kant op gegaan is en waarop zoveel extra druk is komen te staan, dat de zaak alleen maar kan ploffen.

  Bovendien erger ik me wezenloos aan al die dooie pieren van mensen en ik moet dan denken aan een Surinaamse school& goede vriendin van mij die altijd zei; "Nederlanders zouden veel leukere mensen zijn als iemand af en toe hun batterijen verwisselde", het grappige was dat ze half Nederlands was van moeders zijde.
  Dus heb ik besloten, met verdriet in mijn hart, om hier toch maar weg te gaan, ben al aan het uitkijken voor een woning.

 9. Rients Hofstra op 13-05-2023 om 22:08 uur:

  - Beste Annie, ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar handelen. Je argumenten om toch een e-bike en geen e-auto te willen, begrijp ik.
  - Beste Lucretia, Ik heb nog wel hoop, ook al is dat per dag aan het afnemen. Die te vervangen batterij herken ik, maar is niet nodig als iedere stemgerechtigde een partij zoekt die het AS-principe https://alternatiefstaatsbestel.nl heeft omarmd. Dat kan vanuit de luie stoel!
  De 1e Demokritische Volksbeweging (1dv.nl) is de eerste partij die AS heeft opgenomen als speerpunt.

 10. Aart op 13-05-2023 om 22:45 uur:

  Heerlijk! Zo herkenbaar ook, die uitgesproken woede.
  Had graag in dat zaaltje aanwezig willen zijn en je gesteund, ware het niet dat ik niet in Almere woon.

 11. Rients Hofstra op 13-05-2023 om 22:51 uur:

  Ach Aart, deze steun is ook waardevol!

 12. scherpschutter1943 op 19-05-2023 om 23:24 uur:

  Beste Rien, sorry voor het gebruik van een nickname, daar heb ik persoonlijke redenen voor. Volgens mij is de democratie dood en kan alleen een gewapende staatsgreep uitkomst uit onze ellende bieden

 13. Rients Hofstra op 20-05-2023 om 10:39 uur:

  Beste schutter, dat denk ik niet, zeker niet als er geen goed plan klaar ligt om het daarna structureel veel beter te doen. Bij een revolte grijpt het leger in en anders wel Brussel, CIA, of WEF fanaten en dan wordt het echt veel erger!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts